Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi çok şaşırttı!

Pınar Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile çok beğenilen Pınar Deniz, dizinin başrollerinden birisi olarak son dönemde gündemden düşmüyor. Kaan Urgancıoğlu ile birlikte rol aldığı dizideki oyunculuğu ile övgüler alan Deniz, kariyerinde bambaşka bir sayfa açtığı Yargı dizisindeki avukat rolüne de çok yakıştırılıyor.

Pınar Deniz, Vatanım Sensin ile dikkatleri çektikten sonra Bir Deli Rüzgar dizisinde başrolde yer almıştı. Ancak dizi erken final yapınca oyuncu uzun zaman dizilerde rol almadı. Menajerimi Ara dizisine bir bölüm konuk oyuncu olan ve ardından Kırmızı Oda’da da bir kaç bölüm konuk oyuncu olarak oynayan Pınar Deniz, daha sonra Netflix için çekilen Aşk 101 ve devamı Aşk 102 ile dikkatleri çekti. Bu dizide, Kaan Urgancıoğlu ile partnerliği beğeni toplayınca Yargı dizisinde yeniden buluştular.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Pazar akşamlarının iddialı yapımı olarak ekrana gelen ve TRT1’in Teşkilat dizisi ile kıyasıya bir mücadele veren Yargı, Kanal D’nin reytinglere damgasını vuran bir dizisi olarak anılıyor.

Pınar Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi çok şaşırttı! 9

Sosyal medyada da hem dizi hem de oyuncularla ilgili pek çok paylaşım yapılıyor. Pınar Deniz ise bu dizideki rolüyle sosyal medyanın gündeminden düşmezken, pek çok dergiye röportaj veriyor, kapak kızı oluyor, markalarla anlaşmalar yapıyor. Meslek hayatında verimli bir dönem yaşayan Pınar Deniz, instagram hesabından da ilgiyle takip ediliyor.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde hesabının story bölümünden okuduğu bir kitabı paylaştı. John Berger’in A’dan X’e isimli kitabı paylaşan oyuncu, “Tekrar tekrar okunan ve okunacaklar serisi” notunu düştü. Aynı zamanda hesabından yaptığı paylaşımı ile takipçilerini şaşırttı!

Pınar Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi çok şaşırttı! 10

Kitabın adını elinde kadehi ve üzerinde bikinisi ile verdiği pozuyla paylaşımına not olarak düştü! Deniz’in “A’dan X’e” notuyla yaptığı paylaşımı, takipçileri için de büyük sürpriz oldu!

İşte oyuncunun o paylaşımı…

Pınar Deniz, instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi çok şaşırttı! 11