Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda, Tuzak ve Darmaduman dizilerinden sevindirici haber! İlk 10’a girdiler!

Gecenin Ucunda, Tuzak ve Darmaduman dizilerinden sevindirici haber! İlk 10’a girdiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Televizyon tarihimize adını yazdıran dizilerimiz, dünyanın pek çok ülkesinde ilgiyle takip ediliyor. Son dönemde özellikle Latin Amerika ülkelerinden yoğun bir şekilde dizilerimize olan ilgi ile birlikte bazı prestijli ödüller ve adaylıklar da gelmekte.

Hem dizilerde rol alan oyuncular hem de dizi sektörümüz açısından giderek daha da büyüyen bir ilgi dikkatleri çekiyor. Türkiye’de üretilen ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldıkları dizilerimiz, sürpriz gelişmelerle farklı haberlere konu oluyor. Son gelen haber de sevindirici bir gelişmeyi ortaya koydu!

Dünyanın her tarafından televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya üzerindeki etkisini ölçen bir kuruluş olan The WIT listesinde zaman zaman Türk dizileri de yer alıyor. Ekim ayında yayına giren en popüler dizi ve programlar listesinde, halen ekranda izlemeye devam ettiğimiz üç dizimiz de bulunuyor!

Gecenin Ucunda, Tuzak ve Darmaduman dizilerinden sevindirici haber! İlk 10'a girdiler! 8

3 Kasım tarihli Instagram verileri baz alınarak yapılan Social Wit List’in Ekim listesinde, 3 Türk dizisi Gecenin Ucunda, Darmaduman ve Tuzak’ın da yer alması, büyük gurur yaşattı!

Dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan yeni diziler ile programlarının yer aldığı ve instagram takipçileri üzerinden ölçülen The Wit Ekim listesinde yer alan 10 dizi içinde yer alan dizilerimiz, dikkatleri çekti.

Listenin ilk 10 sırası, en fazla takipçi kazanan ilk on dizi ve programdan oluşuyor. Listenin ilk sırasında en çok takipçi sayısına sahip olan Arjantin’de yayınlanan “Biri Bizi Gözetliyor” programı yer almakta.

Listenin 6. sırasında Star TV’nin Gecenin Ucunda, 7. sırasında Fox TV’nin Darmaduman ve 10. sırasında da Tv8’in Tuzak dizileri bulunmakta!

İşte The Wit Ekim listesinde yer alan 10 program ve dizi:

Gecenin Ucunda, Tuzak ve Darmaduman dizilerinden sevindirici haber! İlk 10'a girdiler! 9