Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri arasındaki reyting gerçeği, sosyal medyada tam tersi!

Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri arasındaki reyting gerçeği, sosyal medyada tam tersi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları ekrana gelen iki dizi atv’nin Kardeşlerim ve TRT1’in Gönül Dağı dizileri, bu sezon kıyasıya bir mücadele veriyor reytinglerde! Yeni sezonda Gönül Dağı dizisi reytingdeki birinciliği rakibine kaptırmazken, sosyal medyada ise durum değişmekte!

Bu hafta tüm kategorilerde Gönül Dağı yine ilk sırada yer aldı. Kardeşlerim ise Total’de 2. sırada yer alırken, Gönül Dağı Özet de 3. sıradaydı.

AB grubunda ise Kardeşlerim dizisi 5. sıraya geriledi! 20+ABC1 izleyici grubunda da Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı, Gönül Dağı özetin ardından 3. sırada yer aldı.

Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri arasındaki reyting gerçeği, sosyal medyada tam tersi! 8

Gönül Dağı ve Kardeşlerim arasındaki ekran rekabetinde son durum böyle. Sosyal medyada günün en çok konuşulan iki dizisi arasında ilk sırayı alan isim ise değişti! Adba.tv’nin verilerine göre, Kardeşlerim dizisi, 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümüyle sosyal medyada 14 bin 500 ileti ile günün en çok izlenen iki dizisinden birisi oldu!

Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri arasındaki reyting gerçeği, sosyal medyada tam tersi! 9

Gönül Dağı dizisi ile reytingdeki mücadelesinde biraz geride kalmış olsa da sosyal medyadaki desteği hala güçlü!
3. sezonunda da Cumartesi akşamları izleyenleri ekrana kilitlemeye devam eden bir yapım. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri süren dizi, yeni oyuncularıyla birlikte yeni sezonda hızlı çıkış yapan dizilerden birisi olma ünvanını da taşıyor.

3. sezonu olmasına karşılık daha önce hiç Gönül Dağı izlemeyen kişileri bile peşinden sürükleyerek reytinglerini yükseltmeyi başardı!

Sosyal medyada Kardeşlerim kadar çok konuşulmasa da yayınlanan son bölümüyle 8 bin 900 ileti sayısı ile gündemde kalmayı başardığını gösteriyor…