Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, kariyerinde altın çağını yaşıyor! Bir ödül daha aldı!

Pınar Deniz, kariyerinde altın çağını yaşıyor! Bir ödül daha aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile ekranlara gelmekte olan Pınar Deniz, adeta kariyerinde altın bir dönem yaşıyor! Oyuncu, Vatanım Sensin dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile büyük kitleler tarafından tanınmıştı. Daha sonra ekrandaki dizi serüveninde biraz hüsran yaşasa da Netflix için çekilen Aşk 101’deki rolü ile çok konuşulurken ardından gelen Yargı dizisiyle bir anda gündemin en çok konuşulan isimleri arasına girdi!

1993 Adana doğumlu olan Deniz, oyunculuk kariyerine 2014 yılında Sil Baştan isimli diziyle başlamıştı. Ancak en büyük dikkati 2016’da oynadığı Vatanım Sensin ile çekti. Ardından Bir Deli Rüzgar dizisinde başrolde yer aldı. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmeyince 6 bölümde veda etti.

Bu süreçte İnsanlar İkiye Ayrılır isimli bir dijital dizide daha rol aldı. Oyuncu ardından Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu oldu. 2016-2018’de Vatanım Sensin’deki çıkışının ardından Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Nazlı ile ekranlarda yeni bir çıkış daha yakalamayı başardı.

Pınar Deniz, kariyerinde altın çağını yaşıyor! Bir ödül daha aldı! 8

Hemen ardından da Kanal D’nin çok sevilen dizisi Yargı geldi. Bu dizide başrolde yer aldığı Kaan Urgancıoğlu ile Netflix için çekilen Aşk 101’de de birlikte oynamış ve partnerlikleri çok beğenilmişti. Şimdilerde Pazar akşamları yayınlanan Yargı’da Ceylin ve Ilgaz çifti olarak çok seviliyorlar.

Pınar Deniz, 2. sezonu devam eden Yargı dizisindeki rolüyle iki sezondur büyük ilgi görmekte. Oyuncunun kariyeri açısından önemli bir yere sahip olan Yargı dizisiyle birlikte pek çok ödül de almaya başlaması dikkatleri çekiyor! Deniz, iki sezondur farklı kurum ve kuruluşların, internet platformlarının ödüllerini alıyor ‘En İyi Kadın Oyuncu’ olarak.

Pınar Deniz, kariyerinde altın çağını yaşıyor! Bir ödül daha aldı! 9

Aynı zamanda farklı markalarla işbirliği yapıyor, reklamlarda yer alıyor, marka yüzü oluyor ve kimi moda dergilerinin çekimlerinde boy gösteriyor, kapak kızı oluyor. Pınar Deniz’in son aldığı ödül ise Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan geldi.

Oyuncu, ‘Yılın En iyi Kadın Dizi Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. Pınar Deniz’in ödülü, 17 Ocak’ta gerçekleşecek olan törende takdim edilecek.