Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizisinin setinde kilo sorunu ortaya çıktı!

Güzel Günler dizisinin setinde kilo sorunu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Güzel Günler dizisinin her yeni bölümü izleyenler için yeni bir heyecan dalgası yaratıyor. Dizinin çok iyi bir hikayesi ve çok başarılı oyuncu kadrosu bulunuyor. Sette de çok iyi anlaşan bu ekip, özellikle yemek konusunda kendisini tutamıyor.

Dizinin setinden yansıyan bilgilerde oyuncuların kilo aldıkları ve bunun önemli bir sorun yaratma durumu olduğu gözüküyor. Hatta bu noktada bazı oyuncuların itirafları da ortaya çıktı. Vanlı bir ailenin hikayesinin anlatıldığı dizinin her bölümünde birbirinden lezzetli yemekler de sahnelerde kullanılıyor.

Tabii ki bu yemekler nedeniyle de dizinin oyuncuları normal tempolarından farklı olarak yeme konusunda biraz sınırı aşmış gibi gözüküyor. Zeynep Çamcı, uzun zaman sonra ekrana dönen bir isim ve sette kilo aldığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, “4-5 kilo aldık” diyerek herkesi şaşırttı. Ecem Erkek de yine etkileyici bir rolle yeniden dizi setlerine Güzel Günler ile dönüş yaptı.

Ecem Erkek, “Bu sette rejim yapmak o kadar zor ki…” sözleriyle lezzetli sofralar nedeniyle kendilerini tutamadıklarını belirtiyor. Binnur Kaya da yemek yemeyi seven insanların sette bir araya geldiğinden bahsetti ve “O yüzden de aklımız, fikrimiz yemekte” diye konuştu.

Dizi oyuncuları kahvaltı ve yemek gibi sahnelerinde iştahlarının da açık olmasının etkisiyle büyük keyif alıyor.

Olgun Toker rol arkadaşı Burak Dakak’ın 12 tane lahmacun yediğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Ancak Binnur Kaya da Toker’in de sette çok yemek yiyenlerden birisi olduğunu söyleyerek gülümsetti.

Dizinin güzel oyuncularından Leyla Tanlar da ekipçe bir aile gibi olduklarını anlattı. Tanlar, “Aile olduğun ya da çekerken çok eğlenmenin ötesinde bir şey hissediyorum ben sadece bunu söyleyebilirim. Yani gerçekten kalbimi burada bırakıp gidiyorum” açıklamasını yaptı.