Ana sayfa Sosyal Medya Murat Boz ile Burcu Özberk’in partner oldukları Rüyanda Görürsün filminin yayın tarihi belli oldu!

Murat Boz ile Burcu Özberk’in partner oldukları Rüyanda Görürsün filminin yayın tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde şarkıcı kimliğinin yanı sıra rol aldığı filmlerle de gündeme geliyor Murat Boz. Oyuncu olarak son yer aldığı Zeytin Ağacı dizisindeki performansıyla ayrıca başarılı bulunmuştu. Bu kez Burcu Özberk ile başrolde yer aldığı filmiyle merakla bekleniyor.

Romantik komedi türündeki Rüyanda Görürsün isimli film hem Murat Boz hem de Burcu Özberk hayranlarının merakla bekledikleri bir yapım. Amazon Prime için çekilen bir film olan Rüyanda Görürsün’ün ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. Sonunda tarih açıklandı!

3 Şubat’ta yayınlanacağı öğrenilen filmin afişi de heyecan yaşattı bekleyenlere! Murat Boz ile Burcu Özberk’in yer aldıkları film, aynı zamanda Amazon Prime için çekilen ilk orijinal yerli yapım. Bu nedenle de ayrı bir yerde duruyor. 3 Şubat’tan itibaren platformun abonelerine sunulacak olan film, Türkiye’de de içerik üretmeye başlayan Amazon Prime için çekilen yerli yapımların 11.si olacak.

Rüyanda Görürsün filminin yönetmenliğini Cemal Alpan üstleniyor. Umut Açıkalın’ın senaryosunu yazdığı filmde ayrıca Şerif Erol, Devrim Yakut gibi iki usta isimle birlikte Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz ve Uğur Uzel de yer almakta.

Murat Boz ile Burcu Özberk'in partner oldukları Rüyanda Görürsün filminin yayın tarihi belli oldu! 7

Filmin konusu ise şöyle:

Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin’i bir rüyada buluşturuyor. Güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren iş insanı Engin, hayatta her istediğini elde ederken orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve güçlü Pelin onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanıyor. İkilinin yolları bir partide kesişiyor ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanıyor. Tam kabusları aile oldukları ve sonsuza dek sürmesini istedikleri bir rüyaya dönüşecekken eski hayatlarında, birbirlerinden uzak iki aşık olarak uyanıyorlar. Artık aşklarını rüya gibi bir hikayeye dönüştürme yolunda kaderleri kendi ellerinde.