Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisindeki değişim izleyicinin ağzını açık bırakıyor!

Aşk Mantık İntikam dizisindeki değişim izleyicinin ağzını açık bırakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde çok önemli bir değişim yaşanıyor. Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği ödül töreninde ‘yılın en iyi romantik komedi dizisi’ ödülünün sahibi olan Aşk Mantık İntikam’ın senaristleri herkesi şaşırtacak adımlar atıyor.

Bir süredir romantik komedi hikayesi yerine dram konularını öne çıkartan dizinin gidişatı artık romantik komedi olmaktan çıktı. Dizide Esra ile Ozan arasına büyük bir duvar ören senaristler izleyicileri şaşkına çevirmeye devam ediyor.

Cuma akşamları iyi reytingler aldığı için hikayenin drama kayması şimdilik performans sorunu oluşturmuyor. Ancak romantik komedi beklentisi ile ekran başına geçen milyonlarca izleyici dram hikayesi buluyor. Bu durumu sosyal medyada eleştirenler özellikle de 17. yeni bölüm fragmanını ağızları açık izledi.

Esra’nın Ozan ile Çağla’nın çok yakınlaşması karşısına verdiği yanıt şoke etti. Esra, Çınar’a giderek onunla birlikte olmak istediğini söyledi. Böylece Esra ile Çınar aşkı başladı. Ozan’ı kıskandırmak için Çınar’ı dudaklarından öpen Esra, tüm izleyenleri şaşkına çevirdi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 17. bölümünden hazırlanan fragman bile görenleri şaşkına çevirmişken, yeni bölümdeki detaylar izleyicileri daha da sarsacaktır.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki sert dönüş, şimdilik sosyal medya eleştirilerinin artmasına neden oldu.

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar gibi iki önemli dizi ile reyting rekabeti içine giren Fox TV dizisi, eleştirilerin odağı olsa da reytingler iyi geldiği sürece bu dram hikayesi de devam edecektir.

İşte 15 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 17. bölümden ilk fragman: