Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, ‘kıyafete çok para harcanmaz’ fikrinden geri dönüş yaptı!

Pınar Deniz, ‘kıyafete çok para harcanmaz’ fikrinden geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline gelen Pınar Deniz, bunun meyvelerini toplamaya devam ediyor. Oyuncu, bir giyim markasının yüzü olarak da iş yaşamında farklı adımlar atarak dikkatleri bir kez daha kendisine çekti.

Yargı dizisi ile elde ettiği büyük popülerlik sayesinde çok daha geniş bir kitleyi kendisine çeken oyuncu, bunun da verdiği fırsatları değerlendirerek yeni anlaşmalar yaparak yoluna devam ediyor. Çok yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu anlatan Pınar Deniz, İstanbul’un tarihi yerlerinde yapılan reklam çekimlerinden de çok memnun kaldığını anlattı.

Çok heyecanlı ve gururlu olduğunu anlatan Pınar Deniz, ekstra seçici birisi olduğunu ve savunabileceği firmaların reklamlarında yer alabileceğini söyledi. Pınar Deniz, maskülen ve cool giyim tarzını sevdiğini dile getirdi.

Oyuncu, moda konusunda ise yaşanan gelişmeleri takip etmeyi değil de, klasik tarzını korumayı tercih ettiğini belirtiyor. Pınar Deniz, “Ben galiba o değişen moda insanı değilim de biraz daha klasik parçaları seviyorum. Ölümsüz parçaları modern hale getirmek bende daha fazla etki bırakıyor. Değişen moda insanı değilim” açıklamasını yaptı.

Pınar Deniz, 'kıyafete çok para harcanmaz' fikrinden geri dönüş yaptı! 7

Kıyafetlere daha önceden çok fazla para yatırmaması gerektiğini düşündüğünü ama şimdi bu durumun değiştiğini anlatan oyuncu, artık kaliteli kumaş takıntısının olduğunu kabul etti. Oyuncu, “Artık para harcıyorum ama tüketim çılgınlığı yönünden değil, daha az parça alıp daha iyi fiyat ödüyorum” dedi.

İşi ile anılıyor olmanın kendisi için çok güzel olduğunu dile getiren Pınar Deniz, hep işi ile var olmayı hedeflediğini ve geldiği noktada da bunu gerçekleştirdiğini düşünüyor.

Rol teklifleri geldiğinde çok seçici davrandığını ve her projeyi kabul etmediğini anlatan Pınar Deniz, çalışarak motivasyon sağlayabildiğini anlattı.