Ana sayfa Dizi Haberleri Dizinin adı İyilik ama ortalığı iyilik değil, kötülük kaplamış!

Dizinin adı İyilik ama ortalığı iyilik değil, kötülük kaplamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyilik isimli Fox TV dizisini izleyenler ekran başında iyi ve güzel şeyleri değil, birçok entrikayı ve kötülüğü seyrediyor. İyilik dizisinin ismi ile hikayesi arasında derin bir ayırım var. İsmail Demirci’nin Murat karakterini oynamadığını, adeta yaşadığını düşünen izleyiciler, Damla ile Neslihan’ın arasındaki çekişmeyi ise hayretle takip ediyor.

Hayatın içinde daha da beteri bulunsa da dizinin hikayesindeki kötülükler birçok izleyicinin diziyi sorgulamasına neden oluyor. “Dizinin adı iyilik ama baştan sona kötülükle dolu” diye yorum yapan izleyiciler, Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan dizideki bu tezatlığı sosyal medyadaki yorumları ile ortaya koydu.

Dizide karakterlerin ve olayların iyice birbirine girdiğini düşünen izleyiciler, oyuncuların başarılı performanslarını överken, karakterlerin içinde bulundukları durumu da eleştiriyor. Neslihan karakterinin tüm yaşananlardan sonra Murat’tan ve Damla’dan intikam alıp sonrada kendi hayatına bakması gerektiğini düşünen birçok izleyici bulunuyor.

Dizinin adı İyilik ama ortalığı iyilik değil, kötülük kaplamış! 7

Hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı sözünü tekrarlayan izleyiciler, özellikle de Damla karakterinde çok başarılı performans sergileyen Sera Kutlubey için övgü dolu paylaşımlar yapıyor.

Damla’nın yüzsüzlüğünü öne çıkartan izleyiciler, birçok sahneye de sinir olsalar bile ekran başından kalkmak istemiyor. İyilik dizisinin tüm kişiler kategorisinde gayet başarılı sonuçlar aldığını, ortalamanın üzerinde gelen reytinglerle geçtiğimiz haftayı birincilikle tamamladığını hatırlatalım.

Entrikaların ve aldatmanın öne çıkartıldığı hikayesi ile İyilik dizisinin Cuma rekabetinde belirli bir izleyici kitlesinin tercihi olacağını da görebiliyoruz. Dizinin ilerleyen bölümlerinde hikayenin gidişatına göre reytinglerin artma ihtimali de bulunuyor.

İyilik dizisinin 11. yeni bölümü 23 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV’de izleyicilerle buluşacak.