Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz nazara geldi! Oyuncu Antalya’da dalgaların azizliğine uğradı!..

Pınar Deniz nazara geldi! Oyuncu Antalya’da dalgaların azizliğine uğradı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Yargı dizisi sayesinde kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Pınar Deniz Antalya’da yorgunluk attı.

Ancak oyuncu, denizde dalgaların azizliğine uğradı ve ufak bir kaza atlattı. Bu anları instagram hesabından da paylaşan Pınar Deniz yaşadığı durumun keyfini bozmasına izin vermeyerek tatiline devam etti.

Oyuncu paylaşımına; “Dalgaların azizliğine uğrayan bir Pınar çizelim şuraya” notunu düşerken hayranları, ‘Ama bu halde bile bu kadar güzel olunmaz ki şeklinde binlerce yorumda bulundular.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)’in paylaştığı bir gönderi

Kanal D’nin Yargı dizisinde ‘Ceylin’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu performansıyla sezon boyunca pek çok ödüle layık görüldü. Deniz en son, Quality of Magazine’in 13. kez düzenlediği ödül töreninde “En Quality Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Ödüle doymayan Pınar Deniz, sezon boyunca birçok farklı kurum tarafından ödüllendirilerek, hem kendi başarısını hem de dizinin başarısını taçlandırdı.

Pınar Deniz nazara geldi! Oyuncu Antalya'da dalgaların azizliğine uğradı!.. 7

Alınan bilgilere göre Yargı’nın çekimleri önümüzdeki hafta sona erecek. Dizi ekibi önümüzdeki hafta bu sezon için son kez sete çıkacak. Yargı dizisi 29 Mayıs’ta da final yapacak. Pınar Deniz’e ise bu yaz tatil yok. Başarılı oyuncu Yargı’nın sezon finali yapmasından kısa süre sora bu kez Disney Plus için çekimlere başlayacak.

Yargı dizisinin ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından oyuncunun kısa bir süre dinlendikten sonra Star isimli Disney Plus dizisi için yeniden sete çıkması bekleniyor. Yeni dizide Pınar Deniz’e Uraz Kaygılaroğlu eşlik edecek. Pınar Deniz sonbaharda yeniden Yargı için sete çıkacak.