Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz Paris Moda Haftası’nda parıl parıl parladı!..

Pınar Deniz Paris Moda Haftası’nda parıl parıl parladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların parlayan yıldızı Pınar Deniz, son yıllarda hem rol aldığı yapımlar hem de özel hayatı ile sık sık adından söz ettiriyor.

Kanal D’nin Yargı dizisindeki, ‘Ceylin’ karakteriyle gündeme oturan Pınar Deniz ayrıca meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni başlayan birlikteliğiyle de gündemden düşmüyor.

Dünyaca ünlü mücevher markası Messika Jewelry’nin davetlisi olarak Paris Moda haftasına katılmak üzere Paris’e giden oyuncu Paris stiliyle de çok konuşulacak.

Sosyal medyada Paris’ten foroğraflarını paylaşan oyuncu hayranlarına adeta; “Pınar Deniz Paris Moda Hafta’ında parıl parıl parladı!” dedirtti.

Pınar Deniz Paris Moda Haftası'nda parıl parıl parladı!.. 7

Davette, parlak taşlı tuvaletiyle sade bir şıklık sergileyen oyuncu kıyafet tercihiyle hayranlarından tam not aldı. Oyuncunun paylaşımına takipçileri tarafından kısa sürede, “Saç, makyaj ve kombin efsane!” şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)’in paylaştığı bir gönderi

Paris Moda Haftası kapsamında büyük moda evlerinin 2023 İlkbahar/Yaz couture modelleri görücüye çıktı. Ünlü oyuncu da modaseverler ile birlikte  Paris Haute Couture Moda Haftası’nda renkli podyum gösterilerini takip etti.

Pınar Deniz, birbirinden özel tasarımcıların yeni kreasyonlarını sergilediği defilelerden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.