Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru 18. bölümde Leyla ile Ömer’in düğünü dostu da düşmanı da buluşturdu!

Kasaba Doktoru 18. bölümde Leyla ile Ömer’in düğünü dostu da düşmanı da buluşturdu!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 30 Eylül Cuma akşamı on sekizinci bölümüyle ekrana geldi. ‘Kasaba Doktoru’, on sekizinci bölümüyle #KasabaDoktoru etiketiyle sosyal medyanın konuşulanları arasında yer aldı. ‘Kasaba Doktoru’nun 18. bölümünde neler oldu? Leyla ve Ömer’in evlilik haberini duyan Uluçınar ekibini tatlı bir telaş aldı.

Herkes yaşanan kötü olayların geride kaldığını düşünerek iki genci bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Leyla’nın isteme merasiminde ve ikilinin bu mutlu anlarında yer alamamak Yalçın’ı rahatsız etti. Yalçın, acı çekmemesi için Berk’e Gümüşoka’a dönmesini söyledi.

Erol, Hakan’ın planıyla kızıyla arasını bozmadan tedavisini istediği gibi yönlendirdi. Hakan’ın her yerden karşısına çıkması sonucu, Yalçın, Hakan’ı bitirmek için iyice biledi.

Hakan’ın tıp fakültesinden arkadaşının hastaneye getirmek istediği tartışmalı vaka, Hakan, Yalçın ve Neslihan’ı karşı karşıya getirdi.

Zeynep’in annesinin vefatı üzerine sosyal hizmetler Zeynep’i almaya geldi. Mine, Zeynep’i yetkililere teslim ederken hayli zorlandı. Sosyal hizmetlere Turgut’un haber verdiğini öğrenen Mine’nin tepkisi sert oldu.

Leyla’dan daha fazla uzak kalmak istemeyen Yalçın, Leyla ve Ömer’in düğününe gitti. Yalçın bu hareketiyle Leyla ile arasındaki buzların erimesini sağladı. Tam nikah anında Mediha’nın fenalaşması sonucu, Ömer ve Hakan, Mediha’yı hayata döndürmek için büyük bir çaba sarf etti.

Kasaba Doktoru yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’de TRT1’de!