Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu ile ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu!..

Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu ile ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi dizinin başından itibaren çok güzel bir uyum yakaladı.

Hatta ikili hakkında zaman zaman magazin basınında aşk yaşadıklarına dair haberler de yer aldı. Pınar Deniz Habertürk Gazetesi’ne, rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılması hakkında konuştu.

“Kaan’la güzel bir enerjimiz var, birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz” diyen güzel oyuncu, “İnsanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek” ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu ile ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu!.. 7

Meslektaşı Yiğit Kirazcı ile ilişkisi geçtiğimiz aylarda sona eren Pınar Deniz’in adı şu sıralar avukat Nail Gönenli ile anılıyor. İş yaşamı kadar özel hayatıyla da basının gündemine gelen oyuncu geçtiğimiz günlerde katıldığı bir sergide basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oyuncu, “Çok yoğun çalışıyorum buraya koşturarak geldim. Üniversite hayatım sergiye ve müzelere gitmekle geçti. Hayatta yaratılan iyi bir eseri görmek beni çok mutlu ediyor ve kendi özümü hatırlatıyor.” dedi.

Yeni projeleri de değerlendirdiğini ifade eden Pınar Deniz, “Dizi devam ediyor. Onun dışında anlaştığımız bazı projeler var. Bir çok teklif alıyorum sağ olsunlar biz de değerlendirme aşamasındayız. Biraz fazla seçici bir insanım, her şey yoğun ama güzel gidiyor.” şeklinde konuştu.