Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ve Barış Arduç’u özleyenler perşembe akşamı ekran başına!

Elçin Sangu ve Barış Arduç’u özleyenler perşembe akşamı ekran başına!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu ve Barış Arduç başrolünü paylaştıkları Kiralık Aşk dizisiyle sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir hayran kitlesine kavuşmuştu. İkili daha sonra Mutluluk Zamanı isimli bir sinema filminde bir araya gelmişti. Film, perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak.

Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun üstlendiği romantik komedi türündeki Kiralık Aşk, 2015 yılında yaz dizisi olarak başladı ama o kadar çok sevildi ki iki sezon boyuca devam etti. İlk kez birlikte kamera karşısına geçen Elçin Sangu ile Barış Arduç, kısa sürede Türk televizyonların en gözde ekran çifti haline geldi. Dizi her iki oyuncunun da kariyerindeki ilk çıkış oldu.

Kiralık Aşk’ın çok izlenmesinden sonra yapımcılar iki başarılı oyuncuyu bu kez Mutluluk Zamanı isimli bir filmde bir araya getirdi. Romantik komedi türündeki filmde Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun yanı sıra Cengiz Bozkurt, Sedef Avcı rol aldı.

Elçin Sangu ve Barış Arduç’u özleyenler perşembe akşamı ekran başına! 69

Yapımını NuLook’un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in senaryosunu ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer tarafından kaleme alındı. Ancak film beklentilerin aksine çok iyi izlenme rakamlarına ulaşamadı. Büyük beklentilerle çekilen film gişede 561 bin kişi tarafından izlendi.

Bu iki yıldız oyuncuyu bir araya getiren film bu kez Star TV’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Yarın akşam (21 Nisan Perşembe) saat 20:00’de yayınlanacak filmin konusu şöyle:

Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren “mutluet.com.tr ” şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada’nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir. Mert’in hayatı Ada’yı tanıdıkça değişmeye başlar. Mert’i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada’nın ağabeyi Tarık’ın hayatı ise Mert’le tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.