Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz saçlarını değiştirmek için çok istekli ama önünde bir engeli var!

Pınar Deniz saçlarını değiştirmek için çok istekli ama önünde bir engeli var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz hem Yargı dizisinde çok başarılı bir iki sezon geçirdi ve proje üçüncü sezonuyla da Eylül’den itibaren yine izleyicilerle olmaya devam edecek. Oyuncu ayrıca Disney Plus platformunda yayınlanan Aktris isimli diziyle de hayranlarına farklı yönlerini gösterdi.

Aktris dizisinde birbirinden farklı kılıklara giren oyuncunun değişimi de izleyenler açısından şaşırtıcı olmuştu. Pınar Deniz de imaj değişikliklerini yapmayı çok istese bile, bir marka ile işbirliğinin bulunması ve şu andaki saç modelinin kendisine en yakışan model olduğunu düşünmeleri nedeniyle değişiklik yapamadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, bu duruma rağmen yer alacağı projelerle farklı saç şekillerini denemeyi çok arzu ettiğini de söyledi.

Pınar Deniz, şöyle konuştu: “Ben bütün saç renklerini denemek istiyorum, bunun için de doğru karakterleri bekliyorum. Özellikle de saç kesimi var, saçlarımı kısa kestirmek istiyorum. Ama şu anda bir marka ile beraber çalıştığım için, bu saçlarımın daha uygun olduğunu düşündüğümüz için de kestiremiyorum. Ama çok seveceğim bir proje gelirse saçlarımı kısa kestireceğim.”