Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, sette uyurken yakalandı, kendi kendisini ifşa etti!

Pınar Deniz, sette uyurken yakalandı, kendi kendisini ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, sezonun en çok beğenilen yapımlarından birisi olmaya devam ediyor. İzleyici, dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz’i, avukat rolüyle çok beğenirken, partneri Ilgaz’ı oynayan Kaan Urgancıoğlu ile de çok yakıştırıyor.

Ekran uyumları tutan iki oyuncu, daha önce Aşk 101’de de yine beğeni toplamışlar, ardından da TV’de partner olarak bu kez Yargı dizisiyle ekranın en beğenilen dizi çifti olmayı da başardılar. Pınar Deniz, Vatanım Sensin’de yaptığı hızlı çıkıştan sonra, başrolünde oynadığı Bir Deli Rüzgar dizisinin erken finali ile hüsran yaşamıştı.

Pınar Deniz, uzun zaman ekranda yer almazken Menajerimi Ara dizisinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak güzel bir sürpriz yapmış, ardından sevilen dizi Kırmızı Oda’da Nazlı karakteriyle izleyenleri yine büyülemişti.

Ardından Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde oynadı. Ayrıca BluTV için çekilen İnsanlar İkiye Ayrılır isimli filmle de dikkatleri çekti.

Pınar Deniz, sette uyurken yakalandı, kendi kendisini ifşa etti! 9

Oyuncu, geçtiğimiz yıl Nisan ayında yine Netflix için çekilen ve Boran Kuzum ile başrolünde oynadığı Aşkın Kıyameti filminde de rol aldı. Film henüz yayınlanmadı.

Pınar Deniz, ekrana Yargı dizisi ile yeniden ve bu kez çok daha güçlü bir şekilde döndü. Avukat Ceylin karakterine başarılı bir şekilde hayat veren oyuncu, ayrıca dizideki kıyafetleriyle de konuşuluyor. Ceylin’in tarzını başarıyla taşıyan oyuncuya bu konuda en büyük yardımı da kamera arkasında kendisini giydirenler yapıyor.

Pınar Deniz’i Yargı dizisinin Stil Danışmanı Nurol Akbal Önen  giydiriyor. Önen, oyuncuyu set arasında sahne sırasını beklerken bir koltukta şekerleme yaparken yakalamış.

Oyuncu, ‘Uyurken fotoğrafımı koyamazsın’ notuyla kendi fotoğrafını hesabından yayınlayarak esprili bir gönderme yapmış stil danışmanına…

Pınar Deniz, sette uyurken yakalandı, kendi kendisini ifşa etti! 10

Ardından da stil danışmanının ‘Bu kadar güzel uyuyamazsınız” notuyla sayfasına taşıdığı görülüyor bu pozu…

Pınar Deniz, sette uyurken yakalandı, kendi kendisini ifşa etti! 11