Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda’nın finalinden sonra tv8’in dikkat çeken yeni dizi!

Kırmızı Oda’nın finalinden sonra tv8’in dikkat çeken yeni dizi!

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 ekranında prime-time’da yayınlanan bir dizi kalmadı… Kırmızı Oda’nın 61. bölümü ile önceki hafta final yapmasının ardından, kanalın hazırlattığı yeni projeler olmasına rağmen, yayında sadece tek bir dizi kaldı…

Canım Annem isimli günlük dizi de geçen ay yayın hayatına başlamıştı ve hafta içi her gün öğlen saatlerinde ekranda yerini almaya devam ediyor. Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı “Canım Annem” hafta içi her gün 14.45’te TV8’de yayınlanmaktadır.

Kırmızı Oda'nın finalinden sonra tv8'in dikkat çeken yeni dizi! 7

Oyuncu kadrosunda; Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker gibi isimlerin bulunduğu dizi, ilgi çekti… Ecee Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur’un yönetmenliğini yaptığı dizinin acı dolu hikayesi izleyicileri de ekrana çekiyor.

Canım Annem’de bu hafta yaşanacaklar ile ilgili detaylar ise şöyle: Nazlı konağa geldiğinde herkes Cemre’nin hayaletini görmüş gibi olur. Zeynep ise annesinin geri döndüğünü düşündüğünden dünyanın en mutlu çocuğudur. Ancak beklenmedik birinden kötü bir haber alınca Zeynep’in iyileşmesi tehlikeye girer. Bu sırada Nazlı’nın ailesi Rüstem’le ne yapacaklarını bilemez ve onları bu durumdan kurtarmak yine Nazlı’ya düşer. Kızının hayatı söz konusuyken, Murat Nazlı’ya reddedemeyeceği bir teklif yapar.