Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk’un unutulmaz rolü hırsızlık davasının konusu oldu!

Melisa Aslı Pamuk’un unutulmaz rolü hırsızlık davasının konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Aslı Pamuk, başarılı performansları ile göz dolduran kadın oyuncularından birisi… Hayaller ve Hayatlar isimli dizide başrolde bulunan oyuncu, hayranları ile yeni bir dizide buluşmanın heyecanını da yaşıyor. Aybüke Pusat, Özge Gürel ve Yeşim Ceren Bozoğlu ile birlikte dizinin kadın başrolü olan Melisa Aslı Pamuk, hem güzelliği hem de yetenekleri ile çok konuşulan bir isim oldu…

Melisa Aslı Pamuk, televizyonda ise en son Kırmızı Oda isimli dizinin kadrosunda yer almıştı. 8 bölüm boyunca bu dizide Mitra isimli karakteri canlandıran oyuncu, dolaylı da olsa bir hırsızlık davasının konusu olmaktan kaçamadı…

Kırmızı Oda dizisi geçen ay 61. bölümü ile birlikte final yaptı. Düşük reytingler aldığı için ikinci sezonu tamamlamadan biten dizinin ardından ise şimdi ortaya bir hırsızlık iddiası çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, İranlı yazar Shahzade N. İgual, avukat aracılığı ile dava açtı.

İstanbul Fikri Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne açılan davada Kırmızı Oda dizisinde yer alan İranlı Mitra karakterinin kendisine ait “Tahran’ın Kırmızı Sirenleri” isimli kitabından alındığı iddiasını ortaya koyan yazar, 100 bin TL’lik tazminat davası açtı.

Melisa Aslı Pamuk'un unutulmaz rolü hırsızlık davasının konusu oldu! 7

Dizinin 35 ile 42. bölümlerini kapsayan toplam 8 bölümde Melisa Aslı Pamuk, Mitra karakteri ile hikayede yerini almıştı. Yaşanan bu dava süreci nedeniyle oyuncu da dolaylı olarak bu davanın konularından birisi haline geldi.

Açılan davada bu sekiz bölümdeki Mitra sahnelerinin her türlü mecrada yayınlarının durdurulması isteniyor. Eğer uzlaşma sağlanmaz ve davayı da İranlı yazar kazanır ise Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı bölümler nedeniyle büyük sıkıntı çıkacak gibi duruyor.

Oyuncunun ismi davada rolü canlandıran kişi olarak dosyada yer alırken, çok başarılı bir performans ortaya koyduğu da herkes tarafından ifade edilmişti.