Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz şimdiden söyledi! Bakın hangi dizilerde oynamamakta kararlı?

Pınar Deniz şimdiden söyledi! Bakın hangi dizilerde oynamamakta kararlı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi ile kariyerinde bambaşka bir süreç yaşıyor başarılı oyuncu Pınar Deniz. Vatanım Sensin dizisi ile oyunculuk kariyerinde önemli bir basamak tırmanan Pınar Deniz, sonrasında ekranda gerçek anlamda boy gösterememişti. Uzun süren aranın ardından Kırmızı Oda dizisine Nazlı karakteriyle konuk oyuncu olarak dönen Deniz, şimdilerde ise Yargı ile gündemi alt üst etmekte!

Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki başarılı oyunculuğu ile yeniden konuşulmaya başlayan Deniz, o dizide iyi bir partnerlik yakaladığı Kaan Urgancıoğlu ile şimdi Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da yine başrolde…

Deniz, şu sıralar en çok konuşulan ve dikkat çeken isimlerden birisi. Öyle ki Türkiye pazarına yeni giren Disney Plu da ünlü oyuncu ile anlaşma yapmayı kaçırmadı! Bir seri katili oynayacağı Disney Plus dizisi için de hazırlıklarını sürdürüyor Pınar Deniz.

Bu arada meslek hayatında güzel bir süreç yaşayan oyuncu, gelen teklifleri değerlendirmek konusunda daha da seçici davranmakta. Kariyer planlaması yapan oyuncu, aynı zamanda gelen hikayeleri de dikkatle incelediğini yaptığı açıklamada gösteriyor.

Pınar Deniz için bazı konular hayli hassas. Oyuncu, nasıl bir dizide oynamayacağı ile ilgili soruya net bir yanıt da verdi. Deniz, toplumun kanayan yarası kadına şiddet konusunda hayli hassas. Bu hassasiyetini zaten gündeme gelen benzer olaylarda sosyal medya sayfasından verdiği tepkilerle de ortaya koymakta.

Aynı zamanda mesleğini yaparken de bu konulardaki hassasiyetini bir kez göstererek kadına şiddet içerikli dizilerde yer almayacağı yolunda yaptığı açıklamasıyla da ses getirdi.

Pınar Deniz şimdiden söyledi! Bakın hangi dizilerde oynamamakta kararlı? 8

Sözlerinin farklı algılanarak gündemde tutulmasından pek hoşnut olmayan oyuncu, yaptığı açıklamada, kadını ezen rollerde yer almayacağını tekrar vurguladı ve sözlerini şöyle detaylandırdı: “Şiddetin içinde olduğu bir işte olmayacağım değil, şiddeti güzel gibi gösteren bir işin içinde olmayacağım. Hayatta savaş var, şiddet var, taciz var. Sadece bunları güzel gibi gösteren bir işin içinde olmak benim ruhuma uygun değil. O yüzden de o tarz projeler seçmiyorum.”

Şiddeti meşrulaştıran senaryolara tavrını baştan koyan oyuncu, gelen teklifleri değerlendirirken bu konuya özel olarak dikkat ettiğini de belirtmekte. .

Pınar Deniz şimdiden söyledi! Bakın hangi dizilerde oynamamakta kararlı? 9

Bu orada kilolu kadın oyunculara başrol teklif edilmemesi konusunda da görüşlerini açıklayan oyuncu, sektördeki fit vücut dayatması ile ilgili soru üzerine, herkesin kendisini nasıl hissettiği ve yolunu nasıl çizmek istediğinin önemli olduğunu vurguladı. Oyuncu ayrıca rolü gerektirirse zayıflayabileceğini ancak sektör öyle istiyor diye sıfır beden gibi bir dayatmayı kabul etmeyeceğini de sözlerine ekleyerek “Karakterim 40 kiloya düşecek ise düşerim. Sektör seni ince görmek istiyor düşüncesine inanmıyorum” diye konuştu…