Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan dizisinde gizemli not yeni gelişmelerin habercisi!

Alparslan dizisinde gizemli not yeni gelişmelerin habercisi!

tarafından ker_def

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle 28 Mart pazartesi günü 19. bölümü ile yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde intikam yazılı gizemli yeni gelişmeler yaşanacağının da habercisi oldu. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan: Büyük Selçuklu, on dokuzuncu bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ 28 Mart Pazartesi günü 19. bölümüyle ekranlara geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturuyor.

‘Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 28 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar: Nöbetçi alpların şehadetinin hesabını sormak için Vaspurakan’a giden Alparslan, Bizanslı askerlerin de aynı şekilde çarmıha gerildiğini görünce bu işi Bizans’ın yapmadığını anlamıştı.

Hem Alparslan’a hem Diyojen’e gelen “İntikam” yazılı not neyin habercisidir? Liparit’in oğulları babalarının öcünü alabilmek için ne yapacaklar? Alparslan bu yeni düşmanlarına karşı hangi tedbirleri alacak? Kaçırılan Çağrı Bey’in kurtarılması için hangi hamleleri yapacak? Sultan Tuğrul’un bu konu hakkındaki tasarrufu ne olacak?

Alparslan’ın kendisine soğuk davrandığını gören Akça, Alparslan’ın gönlünü almak ve gerçeği ona söylemek için nasıl bir yol izleyecek?

Şehver’in ölümünde payı olduğunu parçaları birleştirerek keşfeden Akça, Karaca ile yine karşı karşıya gelecek. Karaca’nın tehditlerine rağmen Akça, Karaca’nın yaptıklarını Çağrı Bey’e söyleyecek mi?

Bizans’ta başlayan taht oyunlarında yeni çekişme ne üzerine olacak? Dukas ve Diyojen, Kekavmenos’tan nasıl kurtulacak? Kekavmenos, kendisine yapılan planlardan haberdar olacak mı, bu planların üstesinden nasıl gelecek? Sürükleyici ve macera dolu yeni bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 28 Mart Pazartesi TRT 1’de!

“Alparslan: Büyük Selçuklu” 19. bölümüyle 28 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de