Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz çıtayı yükseltti, şimdi de inanılmaz bir proje geliyor!

Dilan Çiçek Deniz çıtayı yükseltti, şimdi de inanılmaz bir proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Gidenler isimli sinema filminin çekimlerini tamamladı ve şimdi yeni projeler için değerlendirme aşamasına geçti. Ünlü oyuncu, filmdeki karakter için saçını sarıya boyatmıştı ve bu haliyle de hayranları ilk zamanlarda alışamasa da oyuncu bu haline kısa sürede alıştı.

Burak Deniz ile üçüncü kez bir projede buluşan Dilan Çiçek Deniz, ayrıca Berrak Tüzünataç, Şükran Ovalı ve Ersin Arıcı ile de aynı seti paylaştı. Ozan Açıktan’ın yönettiği Gidenler filminin çekimlerinin çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “O kadar mutluyum ki, inanılmaz bir iş olacak. Herkes umarım çok sever.”

Dilan Çiçek Deniz’i çok mutlu eden Gidenler filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından yeni projeler de birbiri ardına gelecek gibi gözüküyor. Bir süre boş kalan oyuncu, 2022 ile birlikte üst üste projelere imza atmaya başladı.

Dilan Çiçek Deniz, “Duruyorum, duruyorum bir anda her şey çok hızlanıyor. Şimdi yeni bir projeye başlıyoruz. Televizyona olacak. Aşamalar devam ettiği için ben daha sonra söyleyeyim” diye konuştu.

Oyuncunun ismini vermek istemediği televizyon dizisi ortaya çıktı. Kiracı isimli dizinin başrol kadın oyuncusu olarak yer alacak olan Dilan Çiçek Deniz, role ilk hazırlık için saçlarını eski rengine döndürecek. Sarı saçlarına alıştığını belirten oyuncu, rolü için yeniden eskiye dönmesi gerektiğini anlattı.

Dilan Çiçek Deniz çıtayı yükseltti, şimdi de inanılmaz bir proje geliyor! 7

MF yapım tarafından hazırlıkları yapılan Kiracı isimli dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yaparken, senaryosunu ise Nermin Yıldırım yazıyor. Oyuncu senaryoyu okuduğunda çok heyecanlandığını ve detayları da şimdiden çok merak ettiğini daha önceki röportajında ortaya koymuştu.

Oyuncu bir başka projesi daha olduğunu ve görüşmelere başladığını da anlattı. Artık işleri ön plana aldığını ve tatil döneminin kapandığını anlatan oyuncu, yeni projeleri için hazırlanması gerektiğini belirtti.