Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı el ele galaya katıldı. Çiftin hayranları mest oldu!

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı el ele galaya katıldı. Çiftin hayranları mest oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İkisi de ekranların genç ve yetenekli ismi; Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı. Çift, beraber rol aldıkları, Netflix için çekilen ‘Aşkın Kıyameti’ adlı filmde tanıştı ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüştü. 27 yaşındaki güzel oyuncu Pınar Deniz ile 37 Yaşındaki yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı bir süredir aşk yaşıyor.

Aşkları, beraber çıktıkları Marmaris tatilinde belgelenen ünlü çift, ilişkilerini basından uzak yaşamaya çalışıyor. İkili önceki akşam, Pınar Deniz’in baş rolünde yer aldığı ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filminin galasında boy gösterdi. Yiğit Kirazcı, galada sevgilisini yalnız bırakmadı. Filmin Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşen galasında çifti el ele gören hayranları da mest oldu.

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı el ele galaya katıldı. Çiftin hayranları mest oldu! 7

BluTV ve Bir Film’in ortak yapımcılığındaki, Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın baş rollerinde yer aldığı ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filmi bugün sinemaseverlerle buluşuyor. Film gala sonrası eleştirmenlerden de tam not aldı.

Pınar Deniz yeni sezonda Kanal D’nin iddialı dizisi ‘Yargı’da Kaan Urgancıoğlu ile baş rolü paylaşıyor. Güzel oyuncu dizide cevval bir avukatı canlandıracak. Yiğit Kirazcı ise yeni sezonda, Fox TVde yayınlanacak ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.