Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin sevgilisiyle pozu sosyal medyada gündem yarattı!

Eda Ece’nin sevgilisiyle pozu sosyal medyada gündem yarattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisinde 4 sezondur baş rolde yer alan ünlü oyuncu Eda Ece bir süredir basketbolcu  Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor.

Çift, kısa süreli ayrılığın ardından yeniden bir araya gelmişti. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz günlerde kural bozdu. Eda Ece sevgilisi ve köpekleriyle verdiği pozu instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. İnatagramda yaklaşık 5 milyona yakın takipçisi bulunan ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Çiftin fotoğrafına, aralarında Ayşegül Aldinç ve Yeliz Şar’ın da bulunduğu ünlü isim de yorum yaptı.

Eda Ece'nin sevgilisiyle pozu sosyal medyada gündem yarattı! 7

Mutluluklarını gözler önüne seren Ece ile Tuncer’in paylaşımı takipçilerini mest etti. Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında sorulara da yanıt veren Eda Ece, “Kimseye mutluluk resmi gösterme gibi bir çabam yok herhalde çok fazla Instagram paylaşımı yapıp, mikrofonlara konuşmayınca bu konuda haberler otomatik olarak çıkıyor. Ben özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum” açıklamasını yapmıştı.

Oyuncu gazetecilerin, “Sizin önceliğiniz kariyer mi yoksa evlilik mi?” sorusuna ise şu yanıtı vermişti:Ben iyi bir ailede büyüdüm. İlerisi için ailem olmasını isterim. Bu genç yaşta üretip, yaratmaya, kendi hayatımı kazanmaya çalışıyorum. İleride benim de bir ailem olacak tabii.”