Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in oyuncuları Melis Sezen ve Özge Özder’den rol arkadaşları Caner Cindoruk’a kutlama

Sadakatsiz’in oyuncuları Melis Sezen ve Özge Özder’den rol arkadaşları Caner Cindoruk’a kutlama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinin oyuncuları Melis Sezen ve Özge Özder, birlikte kamera karşısına geçtikleri Caner Cindoruk’u özel gününde unutmadılar! Dizide Cindoruk’un oynadığı Volkan’ın eşi Derin’e hayat veren Melis Sezen ile Doktor Derya karakterini oynayan Özge Özder’in instagram paylaşımları dikkat çekti.

Dizide her ne kadar gergin sahneler, çatışmalı durumlar, kavgalar yaşansa da gerçek hayatta kamera arkasında başka bir bağ kurulmuş oyuncular arasında.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolde oynayan genç oyuncu Melis Sezen, kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladığı Sadakatsiz dizisinde oyunculuğu ile adeta döktürüyor.

Kendisinden daha kıdemli olan Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Özge Özder gibi oyuncuların karşısında iyi bir sınav veren Sezen, kamera önünde hep gergin ve öfkeli görünse de sette ise enerjisi, samimi halleriyle dikkat çekiyor.

Instagram paylaşımlarıyla eğlenceli bir kişilik olduğunu da sergileyen Melis Sezen, dizide birlikte rol aldığı Caner Cindoruk’u doğum gününde unutmadı.

17 Nisan 1980 doğumlu olan Cindoruk’u kutlayanlar arasında Özge Özder de vardı…

Sadakatsiz'in oyuncuları Melis Sezen ve Özge Özder'den rol arkadaşları Caner Cindoruk'a kutlama 8

Sadakatsiz'in oyuncuları Melis Sezen ve Özge Özder'den rol arkadaşları Caner Cindoruk'a kutlama 9