Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim, Darmaduman ve Gönül Dağı dizilerinin sosyal medya karnesinde dikkat çeken durum!

Kardeşlerim, Darmaduman ve Gönül Dağı dizilerinin sosyal medya karnesinde dikkat çeken durum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları ekrana 3 dizi geliyor. Atv’nin Kardeşlerim dizisi ile birlikte TRT1’in Gönül Dağı ve Fox TV’nin Darmaduman dizileri. Bu dizilerin reytingdeki mücadelesinin yanı sıra sosyal medyada da başka bir rekabet yaşanıyor!

Kardeşlerim dizisi 3 sezondur ekranda olan bir dizi olarak kemik bir izleyici kitlesine sahip. TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle kıyasıya bir rekabet içinde her hafta. Özellikle son haftalarda dünya kupası maçları nedeniyle Gönül Dağı dizisinin yer almaması, Kardeşlerim’i reytingde öne geçirse de bu hafta durum değişti!

Sezon başından beri reytingdeki yüksek puanları ile dikkat çeken Gönül Dağı, bir kaç hafta ara verdiği ekrana geri döndü! Bu durum, Kardeşlerim’i de zorladı! 17 Aralık akşamı günün en çok izlenen dizisi, üç kategoride de Gönül Dağı oldu!

Kardeşlerim, Darmaduman ve Gönül Dağı dizilerinin sosyal medya karnesinde dikkat çeken durum! 9

Kardeşlerim dizisi ise Total’de 2., AB’De 3. ve ABC1 kategorisinde ise 2. sıradaydı. Bu arada iki diziye bir kaç hafta önce Darmaduman dizisi de rakip olmuştu. Fox TV’nin reytingi düşük diziyi Cumartesi’ye çekerek bir şans verdiği anlaşılmıştı ancak reytingleri bekleneni yine veremeyen Darmaduman dizisi, bu hafta ekrana veda edecek! Böylelikle Cumartesi akşamları yine iki dizinin rekabetiyle anılacak ekran!

Kardeşlerim, Darmaduman ve Gönül Dağı dizilerinin sosyal medya karnesinde dikkat çeken durum! 10

Bu arada 3 dizinin sosyal medyadaki karnesi de Adba.tv’nin tablosunda görülüyor. Aynı akşam ekrana gelen 3 diziden Kardeşlerim’in sosyal medyada daha çok konuşulduğu ve günün en popüler yapımı olduğu rakamlarla ortada!

Kardeşlerim, Darmaduman ve Gönül Dağı dizilerinin sosyal medya karnesinde dikkat çeken durum! 11

Kardeşlerim, 12 bin 800 ileti ile günü sosyal medyada birincilikle bitirirken, reytinglerde ilk 10 tablosuna dahi giremeyen Darmaduman ise sosyal medyada günün en çok konuşulan ikinci dizisi ve 6 bin 900 ileti ile gündeme gelmiş! Reytingiyle 3 diziyi de geçen Gönül Dağı ise sosyal medyada tam tersi bir konumda ve üç dizi arasında en sonuncu sırada!