Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Berfin Aktaş şanssızlıklar sonrası hayatının en şanslı dizi dönemini yaşıyor!

Nilsu Berfin Aktaş şanssızlıklar sonrası hayatının en şanslı dizi dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı isimli komedi dizisinde Gökçe karakteri ile öne çıkan Nilsu Berfin Aktaş, henüz çok genç bir isim ve çok da kısa süredir sektörde yer alıyor. 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu, birbiri ardına dizi teklifleri aldı.

Ölüm Zamanı isimli dijital dizinin ardından Benim Hayatım dizisinde başrolde yer alan genç oyuncu, bu hikayenin sadece 6 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşadı. Ardından da Kalp Yarası dizisine katılan ama 5 bölüm yer aldıktan sonra final şanssızlığı ile karşılaşan Nilsu Berfin Aktaş, son dönemin en hızlı çıkış yapan oyuncularının başında geliyor.

Tozlu Yaka isimli yeni gençlik dizisinde kadın başrol olarak yer alacağı netleştikten sonra da hayranlarının merakla beklediği oyuncu, son dakika değişikliği ile bu diziden ayrıldı ve yeni bir dizinin kadrosuna dahil oldu.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan NTC Medya tarafından hazırlanan Tozlu Yaka için anlaşma sağlamasına rağmen, kendisine gelen bir başka diziyi tercih eden Nilsu Berfin Aktaş, Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Gani Müjde imzasını taşıyan dizide rol alacak.

Tozlu Yaka dizisinde ise kadro neredeyse tamamlanmış ve çekimlere başlanması bekleniyordu. Ancak Nilsu Berfin Aktaş’ın son dakika kararı ile şimdi yeni bir kadın başrol bulunması için çalışmalar yapılıyor.