Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’a övgü dolu yorum; Dünya starlarını aratmayacak güzellik ve ışıltı!..

Pınar Deniz’a övgü dolu yorum; Dünya starlarını aratmayacak güzellik ve ışıltı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların parlayan yıldızı Pınar Deniz, son günlerde yüzü olduğu bir giyim markasına verdiği pozlarla adından söz ettiriyor.

Yeni yayın döneminde, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara gelen yetenekli oyuncu, NetWork’ün Sonbahar/Kış 2022 kampanyasının yeni tasarımlarıyla objektif karşısına geçti. Pınar Deniz, kendisini fotoğraflayan Dilan Bozyel’den övgü dolu yorumlar aldı.

Fotoğraf sanatçısı Dilan Bozyel, Pınar Deniz ile ilgili şu ifadeleri kullandı; “Dünya starlarını aratmayacak güzellik, ışıltı ve enerji bir çok başarılı Türk kadın oyuncu var ülkemizde. Bu büyük başarı çünkü ülkemizdeki erkek oyuncular bu kadar global standartta değiller.”

Pınar Deniz'a övgü dolu yorum; Dünya starlarını aratmayacak güzellik ve ışıltı!.. 7

Pınar Deniz’i fotoğraflamaya bayıldığını ifade eden Bozyel, Pınar Deniz’i ünlü Çekoslovakyalı manken ve oyuncu Eva Hergizova’ya benzeterek, “Bazı siyah- beyaz karelerde 90’ların Eva Hergizova’sını gördüm” yorumuyla da oyuncuya hayranlığını ifade etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)’in paylaştığı bir gönderi

Markanın yeni koleksiyonunda yer alan  sarı ve petrol yeşili ile kahverengi, bordo, hakî ve lacivert renkleri, doğadan ilham alan kamuflaj desenleri ile objektif karşısına geçen oyuncu, güncel bir görünüme sahip klasik maskülen takımlar giydiği tanıtımda güzelliğiyle de göz kamaştırdı.