Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde adım adım hayal kırıklığına doğru son sürat gidiyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde adım adım hayal kırıklığına doğru son sürat gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonda yine izleyenleri derinden etkilediğini görüyoruz. Özellikle de Nesrin karakterinde İclal Aydın ve Türkan olarak izlediğimiz Özgü Kaya rolleri ile öne çıkıyor. Hem Nesrin hem de Türkan’ın içinde bulunduğu durum dizi hayranlarının yüreklerine işledi.

Nesrin’in ölüme adım adım yaklaştığını hisseden izleyiciler, Türkan’ın ise büyük hayallerle ve büyük sevgiyle bağlandığı Somer’den yiyeceği tokadın gelişini yaşlı gözlerle izliyor. Türkan, kocası Somer’e diyor ki: “Seninle gurur duyuyorum.”

İşte bu söz birçok izleyicinin gözlerinden yaş akıttı çünkü herkes iyi biliyor ki, Türkan’ın hayal kırıklığı çok büyük olacak. Somer, bir yanda Mine ve çocuğu ile farklı bir hayat yaşamak durumunda kalırken, bir yanda da kalbini kaptırdığı Türkan’ı çok zor bir durumun içine sokuyor.

Türkan’a birbiri ardına yalanlar söyleyen, arkasından iş çeviren, onun sevgisinin gücünü kullanan Somer karakterine izleyicilerin de tepkisi var. Özellikle de Somer’in Türkan’a kötü davrandığı anlarda izleyici tepkisi daha da artıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde adım adım hayal kırıklığına doğru son sürat gidiyor! 8

Olanlardan habersiz Türkan’ın bir de Mine’ye destek olmak için çabalaması da Üç Kız Kardeş hayranlarını sinir eden bir başka durum oldu.

İzleyici soruyor: “Somer hatalarınla nasıl Türkan’ın yüzüne bakacaksın.”

Bir başka dizi hayranı ise Türkan’ın gerçekleri öğrenmesi ile öğrenmemesi arasında kaldığını her ikisinin de büyük bir dert olduğunu düşünüyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde adım adım hayal kırıklığına doğru son sürat gidiyor! 9

Üç Kız Kardeş dizisinin senaristleri de zaten bu duygusal noktayı yakaladı ve izleyicilerin karakterlerin bu çelişkili durumlarını öne çıkartan sahnelerle heyecanı artırıyor.

Türkan ve Somer’in dizinin içinde yaşayacaklarını çok merak eden izleyiciler, Üç Kız Kardeş dizisini bu sezon sonuna kadar da yine izlemekten kendilerini alamayacaklar gibi gözüküyor.