Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin tek kurtuluş umudu Özge Yağız ile Hakan Kurtaş’ın omuzlarına çöktü!

Baba dizisinin tek kurtuluş umudu Özge Yağız ile Hakan Kurtaş’ın omuzlarına çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı ve ikinci sezonu çok değişen Baba dizisi yeniden izleyicilerle buluşmaya başladı. 20 Eylül salı akşamı yayınlanan 16. yeni bölüm izleyicilerden yine büyük ilgi gördü. Baba dizisini ilk sezondan bu yana takip edenler, değişiklikler nedeniyle heyecanlıydı. Ancak ortaya çıkan sonuç iyi mi yoksa kötü mü oldu bunun kararını izleyiciler de tam olarak veremedi. Dizinin reyting sonuçları ise ikinci sezona iyi bir başlangıç yapamadığını ve bunun ileride ciddi sorunlar yaratabileceğini gösteriyor.

Baba dizisine yeni oyuncular katıldı ve hikaye çok değişti. Levent Ülgen, Hazal Türesan, Ali İl, Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit dizinin yeni sezonundaki yeni karakterlere hayat verdi. Baba dizisi hayranlarının ise aklının fena halde karıştığını sosyal medyadaki yorumlardan anlayabilirsiniz. Dizideki bu değişimin yansıması ilk başta olayların kopuk gibi gözükmesine neden oldu.

Bazı izleyiciler hayal kırıklığına uğradıklarını belirten yorumlar paylaştı. Özellikle Özge Yağız ile Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı Büşra ile İlhan karakterlerine ilginin arttığını, Tolga Sarıtaş’ın yeni görüntüsü ile sosyal medyada gündem olduğunu söyleyebiliriz. Hikayede birçok yenilik olunca da eski bölümleri hatırlayanlar için bir kopukluk yaşandığı gözlemleniyor.

Bir dizi hayranı bu durumu şu sözlerle anlattı: Şimdi her şey kopuk, her şey yarım. Biraz da diğer dizilerden daha çok beğenilmesi farklı oluşuydu. Büşra ve İlhan eğer sevildiği gibi olmayıp, barışmayıp uzatırlarsa ben bu sezondan çok bir hayır beklemiyorum. Mahvedilen diğer diziler gibi yazık etmişler.”

Baba dizisinin tek kurtuluş umudu Özge Yağız ile Hakan Kurtaş'ın omuzlarına çöktü! 7

Baba dizisinin ikinci sezonda sürprizlerle dolu bir şekilde ekrana geldiğini düşünen ve büyük heyecan içinde olan izleyiciler de bir hayli fazla. Yine bu izleyicilerin dilinden de Büşra ile İlhan karakterleri düşmüyor. Yani bu iki karakter dizinin izlenmesine çok önemli katkılar yapıyor.

Özge Yağız’ın oyunculuk konusunda kendisini ne kadar geliştirdiğini herkes görüyor. İlhan olarak da Hakan Kurtaş’ın karakterin hislerini izleyicilere yansıtabiliyor olması, oyunculuk yeteneklerinin bir sonucu oldu.

Senaristin bu iki karakteri çok iyi bir hikaye ile sürdürmesi durumunda dizinin ilerleyen bölümlerinde İlhan ve Büşra karakterleri izleyicileri ekrana çekecek en önemli unsur olarak gözüküyor.

Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir karakterinin hayatın ağır sorumlulukları altında ezilmesi, birçok izleyiciyi de kendi hayatları ile empati yapmaya itti. Tolga Sarıtaş’ın başarılı performansını öven izleyiciler, sosyal medya ortamında ünlü oyuncuyu gündemin en çok konuşulan konularından birisi haline getirdi.

Baba dizisinin 16. bölüm reytinglerinde tüm izleyici gruplarında ortalamanın altında gerçekleşen reytingler ise hayal kırıklığı olarak nitelendirilebilir. Dizinin ilerleyen haftalarda daha iyi oranlar alarak ilerlemesi şart, yoksa Show TV’nin kış sezonunda Baba dizisini ekranda tutması zor olabilir.