Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’den büyük rest! Gerekirse beş parasız kalmaya razı!

Pınar Deniz’den büyük rest! Gerekirse beş parasız kalmaya razı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan oyuncularından Pınar Deniz, Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle çok güçlü bir performans ortaya koyuyor. Pınar Deniz bundan sonra da canlandıracağı roller konusunda çok net.

28 yaşındaki oyuncu ilk olarak Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle çok büyük bir çıkış yapmıştı. Bu dizideki performansıyla büyük övgü alan güzel oyuncu kariyerinde önemli bir adım atmıştı.

Pınar Deniz, Netflix için çekilen Aşk 101 dizisiyle başarısını perçinlemişti. Sıra dışı hikayesiyle çok beğenilen dizide idelist bir öğretmeni canlandıran Pınar Deniz, rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile çok iyi partner olunca bu kez ikiliye Yargı kapısı açıldı.

Pınar Deniz’den büyük rest! Gerekirse beş parasız kalmaya razı! 7

Kanal D’de yayınlanan ve senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisinin başrollerini yine Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. İkilinin müthiş uyumu dizinin sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer almasının sebeplerinden biri.

Bugüne kadar hep çok güçlü kadın karakterleri canlandıran Pınar Deniz, Yargı’da da tuttuğunu koparan, gözüpek avukat Ceylin karakteriyle Türk dizi dünyasına yeni bir soluk getirdi. Son derece güçlü bir kadın karakter olan Ceylin, fevri hareketleri nedeniyle kimileri tarafından büyük eleştiri alsa da çoğu izleyici tarafından çok sevildi.

Pınar Deniz, yaptığı açıklamada bundan sonra canlandıracağı karakterlerle ilgini çok net bir çerçeve çizdi. Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada “Kadını ezen projeleri reddediyorum. Gerekirse parasız kalmaya razıyım. Ben televizyonda güçlü kadını oynamak istiyorum. Şiddeti güzelleyen, destek çıkan işlerin içinde olmayacağım” dedi.