Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’den veda pozları sosyal medyayı salladı!

Pınar Deniz’den veda pozları sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı dizisi, heyecan dolu ve şaşırtıcı bir sezon finali ile yaz arası verecek. Dizinin takipçileri tarafından son iki bölüm merakla bekleniyor. Bu akşam 33. bölümü yayınlanacak olan dizi, 29 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan 34. bölümde sezon finali yapacak.

Hafta içinde dizinin setinden fotoğraflar sosyal medyanın gündemine düştü. Dizinin senaristi Sema Ergenekon’un da katıldığı sezonun son sahnesinin çekimleri sonrasında küçük bir parti de verildi. Oyuncular, senarist ve dizinin sosyal medya hesaplarından da pek çok fotoğraf paylaşıldı.

İlk bölümünden itibaren büyük bir merakla izlenen Yargı dizisi, sezon finali öncesinde izleyenlere güzel bir sürpriz yaptı bu paylaşımlarla.

Kamera arkasından gelen fotoğraflar büyük ilgi gördü. Kaan Urgancıoğlu ile ekranda uyumlu bir partnerlik yaşayan Pınar Deniz, başarılı bir sezonun ardından sezona veda pozlarıyla da dikkat çekti.

Ay Yapım imzalı dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, kariyerinde bir sıçrama daha yaşatan Yargı dizisiyle sezon boyunca pek çok kurum, kuruluş ve üniversiteden de ödüller aldı.

Sosyal medyada takipçi sayısını da giderek yükselten oyuncu, zorlu geçen sezonun ardından setten son pozlarıyla dikkatleri çekti. Oyuncunun hayranları fotoğraflara binlerce beğeni ve yorum yağdırırken sosyal medyada da bu pozlar çok konuşuldu…

Pınar Deniz, dizide birlikte oynadığı arkadaşlarıyla işte bu pozları verdi…

Pınar Deniz'den veda pozları sosyal medyayı salladı! 10

Pınar Deniz'den veda pozları sosyal medyayı salladı! 11

Pınar Deniz'den veda pozları sosyal medyayı salladı! 12

Pınar Deniz'den veda pozları sosyal medyayı salladı! 13