Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, zarafeti ve güzelliğiyle damga vurduğu gecede aldığı ödülle büyük heyecan yaşadı

İrem Helvacıoğlu, zarafeti ve güzelliğiyle damga vurduğu gecede aldığı ödülle büyük heyecan yaşadı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şu sıralar tv8’in Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde oynayan İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile gönülleri çalmıştı. Başarılı oyuncu, atv’de yayınlanan bu dizisinin ardından Seni Çok Bekledim ve Baş Belası dizileriyle ekrana geldi.

Sen Anlat Karadeniz gibi etkili olmayan bu iki dizinin ardından ise oyuncu, Disney Plus’ın ilk dizisi olma özelliğini de taşıyan Kaçış dizisinde Engin Akyürek ile kamera karşısına geçti. Bir savaş muhabirini oynadığı dizisi merakla beklenirken oyuncu, bir derginin ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Klas Magazin dergisinin geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Klass Ödülleri Gala Seremonisi” gecesine katıldı oyuncu. Derginin 18. yılı kutlamasında pek çok ünlü isme ödüller verildi.

Geceye iş, sanat, sağlık, güzellik, mücevher, mobilya ve turizm gibi sektörlerin en başarılı ve alanında fark yaratan isimleri, 50 farklı kategoride ödül aldı. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un gerçekleştirdiği gecede oyuncu İrem Helvacıoğlı, Yılın Kadın Oyuncusu’ ödülünü almaya hak kazandı.

Geceye Tuvana Büyükçınar imzalı bir elbise ile katılan İrem Helvacıoğlu, güzelliği ve zarifliği ile herkesi büyüledi. Adeta prenses edasıyla yer aldığı gecede, gözler oyuncunun üzerindeydi.

İrem Helvacıoğlu, zarafeti ve güzelliğiyle damga vurduğu gecede aldığı ödülle büyük heyecan yaşadı 8

Ödülünü almak için sahneye çıkan İrem Helvacıoğlu, instagram sayfasından da geceden pozlarını paylaştı. Oyuncu paylaşımına; “Bu görkemli gece de beni ağırlayan ve ödüle layık gören Klass Magazin’e, gecede kendimi prenses gibi hissetmem için bu şahane ışıl ışıl elbiseyi bana hazırlayan güzel kadın ve güzel ekibe @tuvana_buyukcinar.
Yüzümün bu şahane ışıltısı için canım kadın @gamzeteq. Parıltımın tamamlanması için harikalar yaratan @ulseven çok kocaman teşekkür ederim hepiniz harikasınız!” yazdı.

İrem Helvacıoğlu, zarafeti ve güzelliğiyle damga vurduğu gecede aldığı ödülle büyük heyecan yaşadı 9