Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’e Yargı dizisindeki başarısı Latin Amerika’da yeni bir ödül kazandırdı!

Pınar Deniz’e Yargı dizisindeki başarısı Latin Amerika’da yeni bir ödül kazandırdı!

tarafından ker_def

Produ Ödüllerinde “Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” Pınar Deniz’in Oldu… Kanal D’de üçüncü sezonu ile ekrana gelen Yargı; Avrupa, Asya ve Orta Doğu’nun yanı sıra Latin Amerika’da da çok büyük ilgi görerek hem seyircilerin hem de eleştirmenlerin favorisi olmuş; uluslararası bir fenomene dönüşmüştü.

Başarılı oyunculuk performanslarıyla alkışları toplayan Pınar Deniz’e yeni bir ödül daha geldi. Pınar Deniz, Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak olarak bilinen Produ Ödülleri’nde “Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı.

Latin Amerika ve İspanya’yı kapsayan, İspanyolca yayıncılık dünyasının en büyük ödülleri olan Produ Ödülleri 1 Kasım’da gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. “Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü kazanan Pınar Deniz, ödül törenine bir teşekkür videosu ile katıldı.

Yargı, geçtiğimiz ay açıklanan Amerikan Televizyon Akademisi’nin verdiği Uluslararası Emmy Ödüllerinde de “En İyi Telenovella” kategorisinde aday gösterilen Türkiye’den tek yapım olmuştu.