Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in çok küçükken kardeşi ile pozunu görmeniz lazım…

Pınar Deniz’in çok küçükken kardeşi ile pozunu görmeniz lazım…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın Ceylin’i olarak ekranlara geliyor Pınar Deniz. Başarılı oyuncunun, Avukat Ceylin karakteri ile sergilediği performansı övgüler alıyor. Hayran kitlesini giderek çoğaltan oyuncu için Yargı dizisi, kariyerinde de bir başka sıçrama yaşattı oyuncuya.

1993 Adana doğumlu olan Pınar Deniz, Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İki yaşından sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a gelen oyuncu, aslında İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu.

Oyunculuk yapmak isteyen ve ilk olarak 2014 yılında Sil Baştan isimli dizide rol alan Pınar Deniz, kariyerinin başında bir de klipte rol aldı. Murat Dalkılıç’ın Yani şarkısının klibi ile dikkatleri çekti. Ardından ise yerli dizi tarihimine adını altın harflerle yazdıran Vatanım Sensin dizisinde oynayarak kariyerinde büyük bir atılım yaptı.

Daha sonra başrolünde yer aldığı Berk Cankat ile Bir Deli Rüzgar dizisinin Gökçe’si olarak ekranlara geldi. Dizi çok uzun sürmedi. Pınar Deniz ise bir süre setlere ara verdi. Ardından Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile partner oldu ve bir kez daha bu diziyle beğenileri topladı.

İkili yapımcıların da dikkatini çekti ve Urgancıoğlu – Deniz partnerliği, Yargı dizisine taşındı. Pazar akşamlarının sevilen yapımında Savcı ve Avukat sevgili-eş olarak ekranlara gelen iki oyuncu, kamera uyumu açısından da izleyici tarafından çok beğeniliyor.

Pınar Deniz, son günlerin çok konuşulan isimlerinden birisi. Sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu, son yaptığı paylaşımlardan birinde küçük kardeşi İskender ile görülüyor. Çok küçük yaşlarda çekilen bu pozuna oyuncu “Benim küçük kardeşim doğdu bugün” notunu düşmüş. Kardeşinin doğum gününde takipçilerine de güzel bir sürpriz yaptı oyuncu.

Pınar Deniz’in kısa saçlı hali görülüyor fotoğrafta. Oyuncunun yüzüne dikkatli bakanlar, o günden bugüne çok da değişmediğini anlayabilir. Aynı ifade, aynı gülümseme ile yıllar sonra da Pınar Deniz ‘hiç değişmemiş” dedirtiyor adeta…

Pınar Deniz'in çok küçükken kardeşi ile pozunu görmeniz lazım... 7

Huri Deniz ve İskender Deniz isimli iki kardeşi bulunan Pınar Deniz, ailesine de çok düşkün bir isim. Oyuncu, geçtiğimiz yıl çok sevdiği anneannesini de Covid 19 yüzünden kaybetmiş ve büyük üzüntü yaşamıştı.