Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin oyuncusu, Baba dizisine geliyor!

İstanbullu Gelin dizisinin oyuncusu, Baba dizisine geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir döneme damgasını vuran İstanbullu Gelin dizisi, izleyenlerin hala hafızalarında. Star TV’de ekrana gelen ve 3 sezon süren dizide Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin başrollerde yer alıyordu. Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan hikaye, izleyenlerin de beğenisini toplamıştı.

Dizinin oyuncuları şimdi bambaşka yapımlarla izleyici karşısına çıkıyor. Ancak İstanbullu Gelin’i izlemiş olanlar için hala o dizideki karakterlerle anılmaya da devam ediliyorlar. Bu isimlerden birisi de Dilara Aksüyek. İstanbullu Gelin’in fettan, hırçın gelini İpek’i oynuyordu dizide.

Dilara Aksüyek, oyunculuk kariyerine 2012 yılında yayınlanan Evlerden Biri dizisiyle başlamıştı. İzleyicinin daha çok Merhamet dizisindeki Sadiye karakteriyle dikkatini çekmiş. Sonrasında Adı Mutluluk dizisinde Dolunay olarak çıkış yapmıştı. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahfiruze karakteriyle de tanınan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisindeki İpek karakteri ile de oyunculuk kariyerinde başka bir çıkış yakalamıştı.

İstanbullu Gelin dizisinin oyuncusu, Baba dizisine geliyor! 8

Ardından Arıza ve Baş Belası dizilerinde de rol aldı Dilara Aksüyek. Şimdi ise Show TV’de yayınlanmaya başlayan Baba dizisine geliyor! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı diziye yeni bir ivme katmak, heyecanı büyüterek reytinge de katkı sağlamak için yeni isimler hikayeye katılıyor.

Bir süredir setlerden uzak olan Dilara Aksüyek’in, Baba dizisine 7. bölüm itibari ile katılacağı öğrenildi. Aksüyek’in dizide Elif isimli bir karaktere hayat vereceği de biliniyor ancak karakterle ilgili detaylı bir bilgi henüz yok.

İstanbullu Gelin dizisinin oyuncusu, Baba dizisine geliyor! 9

Baba dizisinin altıncı bölümü bu hafta yayınlanmıştı. Reytinglerin beklenenin altında kalması nedeniyle dizide daha çok aşk konusunun ön plana çıkarılacağı konuşulmakta. Yeni bölümlerde İlhan ve Büşra’nın birbirine yakınlaştığı sahnelerin çoğalacağı, izleyicinin sosyal medyadaki yorumlarının senaristler tarafından da dikkate alındığı anlaşılıyor.

Baba dizisinin hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.