Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in pek bilinmeyen dans geçmişi! Cha Cha, Talgo ve Salso dansları ondan sorulur!

Pınar Deniz’in pek bilinmeyen dans geçmişi! Cha Cha, Talgo ve Salso dansları ondan sorulur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney + platformunda yayınlanan Aktris dizisi ilgi gören yapımlardan birisi oldu ve Yargı dizisinden sonra, Pınar Deniz bir kez daha gündem oldu. Ünlü oyuncu, ikinci sezonunda da başarılı performansı ile göz doldurduğu Yargı dizisindeki avukat Ceylin karakterinden çok farklı bir kadın karakteri ile Aktris dizisinde hayranlarını şaşırttı.

Yasemin isimli popüler bir oyuncunun hayatının anlatıldığı dizide, aslında bu kişinin kiralık katil olan karanlık bir başka yüzünün daha olması, Aktris dizisini heyecanlı kılan bir durum oldu. Pınar Deniz’in de farklı kadın tipleriyle izleyenleri şaşırttığı Aktris dizisinde önemli detaylar vardı. Ünlü oyuncunun çılgın bir dans sahnesi de dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncunun bu sahnesi ile birlikte dansa olan ilgisinin detayları da ortaya çıktı. Daha lise yıllarındayken Tolga Han’ın Cha Cha, Salsa ve Tango danslarını anlattığı CD’leri aldığından bahseden Pınar Deniz, Aktris dizisindeki dans sahnesi üzerinden şu bilgileri verdi:

“Normalde senaryoda öyle bir dans yoktu. Yönetmen Soner Caner, böyle bir dansı doğaçlama yapmamı istedi. Ben o gece tam uyuyamamıştım, sanırım biraz aç girdim sahneye. Farklı bir dans sergilemem gerektiği için de aslında biraz saçmaladım, kendimi bıraktım. Fakat kendimi bırakma halini biraz fazla bıraktığı için benim şekerim ve tansiyonum düştü. Karavana serum geldi. Ben 1 saat karavanda uzanarak o ağrının geçmesini bekledim.”

Lise yıllarındaki dans geçmişinden bahseden oyuncu, CD’lerden öğrendiklerini okuldaki arkadaşlarına gösteriyormuş ve böylelikle de okul törenlerinde arkadaşlarına öncülük ediyormuş.

Pınar Deniz'in pek bilinmeyen dans geçmişi! Cha Cha, Talgo ve Salso dansları ondan sorulur! 7

Pınar Deniz, o yıllarda yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Ben lisedeyken tango yapıyorduk, cha cha yapıyordum. Genelde salon danslarını seviyordum. En sevdiğim dans diye bir şey yok ama modern dansa daha çok yatkınım.

Bir iki ay çalışmayacağım o dönem modern dansa gitmek istiyorum, eğitim olmak istiyorum, seviyorum çünkü.

Modern dansın çok daha serbest ve içten gelen bir dans olduğunu düşünüyorum, belirli figürleri yok.

O kadar seviyordum ki dans etmeyi, Tolga Han diye birisi vardı. Onun cha cha, salsa, tango cd’lerini alır, öğrenir ve sonra gider okuldakilere öğretirdim. Gerçekten okuldakilere öğretir ve öyle gösteriye çıkardık.”