Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezonunda çok büyük sürprizler olacak!

Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezonunda çok büyük sürprizler olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3 sezondur çok başarılı bir süreç geçiren Kardeşlerim dizisinin 94 bölümlük başarısında pay sahibi olan isimlerden birisi de Yiğit Koçak oldu…

Dizinin hikayesinde Ömer karakterini canlandıran ve bu proje sayesinde de çok popüler bir isim haline gelen Yiğit Koçak, bilinirliğinin sınırlarını Türkiye dışına da taşırmayı başardı. Latin Amerika ülkelerinde, Avrupa’da çeşitli ülkelerde ismini geniş kitlelere duyuran oyuncu, özellikle İspanya’da kariyer yapmak için de çeşitli temaslarda bulunuyor.

Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisiyle birlikte genç yaşında büyük bir şöhrete kavuşması ile birlikte, kendisini geliştirmeye devam ederken, İspanyolca da öğrenmek için yoğun bir çaba sergiliyor. Dizinin dördüncü sezonunda da yine en etkili karakterlerden birisinin Ömer olmasını beklemek de yanlış olmayacaktır.

Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezonunda çok büyük sürprizler olacak! 7

Yiğit Koçak, 3 sezonluk bu önemli başarı hikayesinin yeni döneminde de çok iddialı bir şekilde yoluna devam edeceğini söyledi. Oyuncu, “Zor bir sezondu, çok yoğun çalışıyoruz. Alnımızın akıyla sezon finaline getirdik. Bakalım seneye ne olacak. Yeni sezonda büyük sürprizler olacak ama paylaşamıyorum” şeklinde konuştu.

Yiğit Koçak’un bahsettiği bu büyük sürprizleri izleyiciler de çok merakla bekliyor. Dizinin dördüncü sezonda da başarılı olabilmesi için senaryonun çok etkili bir şekilde oluşturulması, yeni karakterler ile hikayenin desteklenmesi ve genç oyuncuların yine ön planda olması beklentisi yüksek.

Yaz döneminde tatil yaparak dinlenmeyi hedeflediğini belirten oyuncu, ailesi ile birlikte kalacağını ve huzuru ancak bu şekilde bulabildiğini anlattı. Yiğit Koçak, “Ben sakin tatili seviyorum, yatacağım, bir şeyler okuyacağım, derslerimi yapacağım, kafamı dinlemeye çalışacağım” diye konuştu.