Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakterine, özel bir ödül geldi!

Pınar Deniz’in Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakterine, özel bir ödül geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, iki sezondur beğeniyle takip ediliyor. Dizinin hikayesi kadar oyunculuklar da büyük beğeni toplamakta. Karakterlere çok yakıştırılan oyuncuların performansları ile diziye kattıkları da reytinglerde başarılı sonuçlar alınmasını sağlıyor.

Başrolde yer alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz partnerliği de ayrıca beğeniyle izlenmekte. Vatanım Sensin dizisiyle kariyerinde bir çıkış yakalayan Pınar Deniz, Yargı dizisi ile de meslek hayatında çok özel bir döneme girdi! İki sezondur ekranda olan oyuncu, çeşitli kurum, kuruluş ve platformlardan pek çok ödül alırken pek çok röportaj yaptı, dergi çekimleri, farklı projelerle anıldı.

Ayrıca bazı markaların yüzü olarak reklamlarda da yer alan Pınar Deniz, Disney Plus ile anlaşarak Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde oynadığı Avcı dizisiyle de önümüzdeki günlerde çok konuşulacak!

Pınar Deniz'in Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakterine, özel bir ödül geldi! 8

Bu arada Pınar Deniz’in Yargı’da hayat verdiği Ceylin Erguvan karakterine de sürpriz bir ödül geldi! Güçlü kalemi ile hikayeye heyecanı düşürmeden yön veren senarist Sema Ergenekon’un yazdığı Ceylin karakterine, Pınar Deniz de başarılı oyunculuğu ile değer katıyor. Deniz’in güçlü performansı ve karakterin özelliklerinin birleşimiyle herkesin sevdiği, merakla izlediği Ceylin Erguvan karakteri ortaya çıkmakta.

Pınar Deniz’in iki sezondur Yargı ile aldığı ödüllerden sonra, bu kez oynadığı karaktere gelen ödül de çok farklı bir heyecan yaşattı dizi adına! All Magazin dergisi, cesareti, farklılığı, kalıplara uymaması, vicdanı, aldığı kararları uygulaması ve zekasıyla Ceylin Erguvan karakterini, ‘En İyi Dizi Karakteri’ seçti…

Pınar Deniz'in Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakterine, özel bir ödül geldi! 9

Cevval, gözüpek, hırslı ama aynı zamanda vicdanlı bir avukat olan Ceylin, kimi zaman davaları çözerken savcıları kızdırsa da ele aldığı her davanın sonunu başarıyla getiren bir karakter. Yargı dizisi ile birlikte Ceylin Erguvan ismi ve karakteri, muhtemelen uzun yıllar unutulmayacak! Pınar Deniz de hayat verdiği bu karakterle birlikte meslek hayatında bambaşka kapıları açmış olmanın ayrı bir keyfini sürecek gibi görünüyor…