Ana sayfa Sosyal Medya İşte Demet Özdemir’in çok beğenilen kapak pozu!

İşte Demet Özdemir’in çok beğenilen kapak pozu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, şu sıralar merakla beklenen Fox TV’nin yeni dizisi Benim Adım Farah için hazırlanıyor. Çok ses getireceği konuşulan dizi ilk olarak Aslı Enver ile anılmıştı. Ancak Enver’in bebek beklediği için projede rol alamayacağının öğrenilmesinin ardından Demet Özdemir ile anlaşıldı.

Sürpriz bir şekilde ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Demet Özdemir, oğlu hasta olan ve geçimini sağlamak için mafyanın yaptığı cinayetlerin ardından temizlikçilik yapan bir kadına hayat verecek. Sıradışı bir karakter ile ekrana dönmeye hazırlanan oyuncunun yeni dizisi heyecanla bekleniyor.

En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, daha sonra Netflix için Aşk Taktikleri filminde oynamış ve ardından da Disney Plus ile anlaşarak platformun 2. orijinal yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda’da rol almıştı. Dizinin 2. sezon çekimlerinin yaz aylarında yapılmasının planlandığı da biliniyor.

İşte Demet Özdemir'in çok beğenilen kapak pozu! 8

Ancak Demet Özdemir, şu sıralar Benim Adım Farah dizisine kilitlenmiş durumda! Herkesi şaşırtacak, çok ters köşe bir rolle ekranlara dönecek olan Özdemir, sosyal medyada da ilgiyle takip edilen bir isim. Hayranlarını habersiz bırakmayan oyuncu, ayrıca moda dergilerinin kapaklarını da süslemeye devam ediyor!x

Geçtiğimiz günlerde Instyle Türkiye dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu, derginin Ocak sayısının kapağında yer aldı. Beyaz mayosu ve yeşil montu ile poz veren Demet Özdemir, fit vücudu ve güzelliğinin yanı sıra spor ve seksi duruşun buluştuğu fotoğrafıyla hayranlarından büyük beğeni aldı.

İşte Demet Özdemir'in çok beğenilen kapak pozu! 9

Derginin piyasaya çıkmasının ardından kapak fotoğrafını instagram sayfasından paylaşan oyuncu, “Harika bir çekim yaptık canım ekiple, çok seviyorum sizi. Hoşgeldin 2023” mesajıyla emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür etti.