Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisine Camdaki Kız’ın başrol oyuncusundan jest paylaşım!

Ömer dizisine Camdaki Kız’ın başrol oyuncusundan jest paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın merakla beklenen dizilerinden birisi de Star TV’de yayınlanacak olan Ömer dizisi. Bir süredir tanıtımları dönmeye başlayan diziye merak giderek artıyor! Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın başrolünde yer aldıkları dizi, 9 Ocak Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranda olacak.

Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı dizileriyle dikkat çeken OGM Pictures imzalı dizi de yine yaşanmış bir olaydan alıntılanan bir yapım. Ömer dizisinin yönetmen koltuğunda başarılı genç kuşak yönetmenlerden Cem Karcı oturmakta. Dizinin senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer’i dizide Selahattin Paşalı oynarken, büyük aşkı Gamze’yi ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizide ayrıca Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

Ömer dizisine Camdaki Kız'ın başrol oyuncusundan jest paylaşım! 9

Fragmanıyla da dikkatleri çeken Ömer dizisini izleyicilerle birlikte sektör içindeki isimler de merakla bekliyorlar. Bu isimlerden birisi de Burcu Biricik. Yine OGM imzalı Camdaki Kız dizisinde oynayan Burcu Biricik, aynı zamanda Ömer dizisinin yönetmeni Cem Karcı ile meslek hayatında çok özel bir yer tutan Hayat Şarkısı dizisiyle çalışmıştı. Camdaki Kız ile de yapımcılarının aynı olması nedeniyle kardeş bir dizi Ömer. Bu nedenle Burcu Biricik de diziye hem bu anlamda hem de arkadaşları, sevdiği meslektaşlarının yer alması nedeniyle ayrıca heyecan duymakta.

Ömer dizisine Camdaki Kız'ın başrol oyuncusundan jest paylaşım! 10

Oyuncu, bu heyecanını yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile ortaya koydu geçtiğimiz günlerde. Biricik, dizinin fragmanının instagram hesabından yayınlayarak “Ayy bütün sevdiklerim bir araya gelmiş ne güzel” notunu düştü. Oyuncu, dizinin yönetmeni Cem Karcı ile birlikte bazı oyuncular ve ekipten isimleri de etiketledi.

Ömer dizisine Camdaki Kız'ın başrol oyuncusundan jest paylaşım! 11

Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

‘Ömer’, ilk bölümüyle 9 Ocak Pazartesi 20.00’de Star’da izleyicilerle buluşacak.