Ana sayfa Dizi Haberleri Rabia Soytürk hayranları, Duy Beni’den sonra şimdi de Veda Mektubu dizisine sarıldı!

Rabia Soytürk hayranları, Duy Beni’den sonra şimdi de Veda Mektubu dizisine sarıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en iyi çıkış yapan genç kadın oyuncularından birisi de Rabia Soytürk oldu. İki sezon süren Benim Adım Melek dizisindeki Defne karakteri ile oyunculuk yeteneklerini ortaya koyan Soytürk, yaz döneminde başlayan ve 20 bölüm süren Duy Beni dizisiyle de popülerlik sürecinde büyük bir aşama kaydetti.

Gençlerin büyük dikkatini çeken Duy Beni dizisi ile birlikte sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi haline gelen Rabia Soytürk’ün hayran sayısı da katlanarak arttı. Kanal D ekranında şimdi de bir dram hikayesinde izleyeceğimiz genç oyuncu, çok etkileyici bir oyuncu kadrosuyla birlikte aynı sette yer alacak.

Rabia Soytürk hayranları, Duy Beni'den sonra şimdi de Veda Mektubu dizisine sarıldı! 8

Rabia Soytürk’ün yeni dizideki rol arkadaşı Emre Kıvılcım olarak belirlendi. İki oyuncunun setten yansıyan görüntüleri uyumlu bir çift olacaklarını gösteriyor.

Veda Mektubu dizisinin Rabia Soytürk açısından önemli olan bir diğer özelliği ise çok etkileyici ve tecrübeli oyuncularla bir arada bulunacak olması.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi üç tecrübeli oyuncunun yanında genç isimler de önemli deneyimler elde edecektir.

Rabia Soytürk hayranları, Duy Beni'den sonra şimdi de Veda Mektubu dizisine sarıldı! 9

Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım, ustalarını gözlemleme ve onların yeteneklerini nasıl kullandıklarını izleme, mesleki anlamda bazı önemli detaylara erişme imkanına sahip olacak.

Veda Mektubu dizisi işte bu önemli deneyim fırsatı nedeniyle de Rabia Soytürk açısından çok önemli bir proje olarak gözüküyor.

Oyuncunun hayranları da daha şimdiden sosyal medyada geniş bir etkileşim oluşturdu ve heyecanla yeni dizideki rolünü beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Bir mektup yıllar önce Alanur ve Ziya’nın ayrılmasına neden olur. Aşıkları birbirinden koparan zaman bu kez, çocukları üzerinden onları karşı karşıya getirir. Geçmişi geri almak mümkün mü? Geçmişin kırgınlıkları silinir mi? Gurur, aşkın en büyük düşmanı derler, peki ya kırık bir kalbin öfkesi?

Bu ve bunun gibi pek çok soruyu sorgulatacak dizinin güçlü bir anlatım dili ile izleyicileri kendisine çekmesi bekleniyor.