Ana sayfa Dizi Haberleri Dokuz Oğuz dizisinde Deniz Işın’ın rolü çok özel, oyuncunun setteyken yürüyüşü bile değişti!

Dokuz Oğuz dizisinde Deniz Işın’ın rolü çok özel, oyuncunun setteyken yürüyüşü bile değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dokuz Oğuz isimli, Cumartesi günleri izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak olan yeni asker dizisinde başrolde yer alacak oyunculardan birisi de Deniz Işın oldu. Daha önce Sefirin Kızı dizisindeki güçlü performansı ile çok konuşulan Deniz Işın, Masumiyet isimli dram dizisiyle de geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmişti.

2019 yılından bu yana setlerde yer alan Deniz Işın’ın hızlı bir popülerlik süreci yaşadığını, 2021 ve 2022 yıllarının oyuncuya çok iyi geldiğini söyleyebiliriz. Leyla ile Mecnun isimli çok sevilen dizinin yeni versiyonunda da yine Deniz Işın etkisi görüldü.

Farklı projelerle hem sinemada hem dizilerde yer almayı sürdüren Deniz Işın, bu sefer hayranlarını çok şaşırtacak bir rolle geri dönüyor. Dokuz Oğuz isimli Fox TV’nin yeni asker dizisinde Deniz Işın’ı Bilge isimli karakterde izleyeceksiniz.

Dokuz Oğuz dizisinde Deniz Işın'ın rolü çok özel, oyuncunun setteyken yürüyüşü bile değişti! 7

Çok farklı bir tarzı bulunan ajan karakterinde izleyeceğiniz oyuncu, güçlü bir kadın figürü olarak izleyicilerin ilgisini çekecek gibi gözüküyor. Farklı bir karakter olması nedeniyle bu diziyi tercih eden oyuncu, silah ve dövüş eğitimleri aldıktan sonra kendisine güven geldiğini de söyledi.

Bilge rolü için çeşitli eğitimler de alan ve yeni rolü için büyük heyecan duyan Deniz Işın, şunları söyledi:

“Bilge tarz olarak çok farklı bir ajan. Ben kadınların güçlü tavırlarını seviyorum. Bilge karakterinin bu kadar insanın karşısında güçlü durmasının en büyük sebebi kardeşleri.

Dizi çekimlerinden önce silah ve dövüş eğitimleri aldık. Setteyken o adrenalin insanın yürüyüşünü bile değiştiriyor. Bu zamana kadar tercih ettiğim her projede farklı karakter olmasına çok özen gösterdim. Çünkü farklı karakterleri deneyimledikçe besleniyorum mesleğimde. Ben böyle anlaşılsın istemiyorum.

Kendimi rahat ve özgür hissedeceğim bir proje olduğunu biliyordum, nitekim de öyle oluyor. Dokuz Oğuz’u farklı ve güçlü bir karakteri oynamanın beni daha mutlu hissettireceği için tercih ettim.”