Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramazan Programı Sunucuları Ne Kadar Ücret Alıyorlar

Ramazan Programı Sunucuları Ne Kadar Ücret Alıyorlar

tarafından ker_def

Ramazan Programı Sunucuları Ne Kadar Ücret Alıyorlar

Ramazan Ayı geldiğinde insanların dini hassasiyetleri de yükseliyor. Bu günleri iyi değerlendirmek isteyen insanlar ekranlarda yayınlanan programlarla bunu sağlamaya çalışıyorlar.

İşte Ramazan Programı Sunucularının Aldığı Ücretler

Hal böyle olunca Kanallarda ramazan programları boy göstermeye başlar her ramazan. Son yıllarda ise ramazan programı sunan sunucuların aldığı ücretler sorgulanmaya başladı. Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş ve Fatih Çıtak gibi sunucuların aldığı ücretler merak konusu idi.

Habertürk Gazetesinden Mustafa Doğan’ın haberine göre ramazan programı sunucularından Nihat Hatipoğlu en yüksek ücreti alanlardan. Nihat Hatipoğlu 600 bin Lira alarak listeye ilk sıradan giriyor. Nihat Hatipoğlu ATV ‘de yayınlanan Nihat Hatipoğlu İle Sahur ve İftar programlarını sunuyor.

Listemize ikinci sırada giren sunucu ise Mustafa Karataş.. Mustafa Karataş ramazan programı için 400 bin Lira ücret alıyor. Mustafa Karataş Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Son olarak Fatih Çıtak ise 150 bin Lira listeye 3. Sıradan giriyor. Fatih Çıtak ise Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Ramazan programlarında dini bilgilerin yanı sıra soru- cevap kısmı da yer alıyor. Ayrıca ilahilerle renk katılan programları yoğun izleyici kitlesi takip ediyor. Soru cevap kısmında canlı yayın olduğu için bazen olumsuz hadiseler de yaşanmıyor değil. Sunucuların aldıkları bu ücretler inşallah onların samimiyetlerini bozmaz. Zira alınan bu yüksek ücretler samimiyet sorgusunu da gündeme getiriyor.