Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 31 Mayıs Ödül Oyununu Kim Kazandı

Survivor 2017 31 Mayıs Ödül Oyununu Kim Kazandı

tarafından ker_def

Survivor 2017 31 Mayıs Ödül Oyununu Kim Kazandı

Survivor 2017’de 31 Mayıs çarşamba akşamı muhtemelen bir ödül oyunu oynanacak; zira Acun Ilıcalı yaptığı açıklama da artık bir ödül iki dokunulmazlık olarak hızlandırılmış çekimlere geçtiklerini açıklamıştı. Biz bu nedenle ödül oyunu diye açtık ancak Survivor 2017 31 Mayıs 107. bölüm fragmanında oyun yok gibi görünüyor.

Tanıtım da oyun olmadığı için de şuanda kimin kazandığını açıklama şansımız yok çünkü hangi oyun olduğunu göremedik. Belki de Ünlüler takımının çalkantılı durumunu bizlere uzun uzun göstermek isteyen Acun Medya bu akşam ödül oyunu yerine dedi kodu yayınlayacak ancak ben final öncesi Adem Kılıççı’nın Furkan’ı göndererek çok oy kaybettiğini ve çok düşman kazandığını söyleyebilirim.

Aslında İlhan ve Serhat gurur yapıp Adem’in yanına konseyde kimi söyleyeceğini sormaya gitmedi ve Adem de Furkan dedi; ancak Adem Sabriye için İlhan ve Serhat’ın ayağına gidip ricada bulundu. Sonra da Furkan elenince Adem’in üzerine çok gelen oldu. Bence de Sabriye kalmayı hak etmiyor ama kararı verende halk saygı duymak lazım.

Survivor 2017 31 Mayıs çarşamba akşamı 107. bölümü ile 20:30 da Tv8 ekranlarında olacak.