Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramo dizi setindeki talihsiz kazayı Murat Yıldırım anlattı!

Ramo dizi setindeki talihsiz kazayı Murat Yıldırım anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezon için bir süredir çalışmaların yapıldığı Ramo dizisinin setinde büyük bir emek sarf ediliyor. Yeni sezonda aksiyonu bol bir yapım izleyicilerle buluşacak. 18 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan Ramo’nun 12. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrolde buluşturan dizinin setinde geçen ay talihsiz bir kaza yaşanmıştı. Aksiyon sahnesinin çekimleri sırasında yüzüne sert bir darbe alan Murat Yıldırım’ın yüz bölgesinde şişlik ve morluk oluşmuştu.

Buz tedavisi uygulanan ve çekimlerde makyaj ile kapatılan bu talihsiz kaza hakkında konuşan Murat Yıldırım, “Bu sene biraz aksiyonlar arttığı için, olur öyle ufak kazalar. Gayet iyiyiz. Bir problem yok” açıklamasında bulundu.

Eşi İmane Elbani’nin kendisini sette ziyaret etmesi kameralar tarafından görüntülenirken ünlü oyuncu, yıllar sonra Sonsuz Aşk isimli filme gösterilen ilgiden de son derece memnun.

Oyuncu, “İspanya’da birinci olmuştu. İtalya’da da ikinci oldu.Maç olmasa birinci olurdu herhalde. Çok mutluyum, çok güzel bir duygu” dedi. Yeni bir projesinin bulunmadığını anlatan Murat Yıldırım, “Şimdi Ramo var” diyerek net bir duruş sergiledi.