Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Develi seksi pozuyla akılları aldı! Didem Balçın ve Mine Tugay tarzlarıyla beğeni topladı!

Büşra Develi seksi pozuyla akılları aldı! Didem Balçın ve Mine Tugay tarzlarıyla beğeni topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Büşra Develi, seksi pozuyla göz doldurdu. Didem Balçın ile Mine Tugay ise tarzlarını konuşturdu.

Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ile buluşan Büşra Develi, Tatlı Küçük Yalancılar’dan 5 yıl sonra yeniden arkadaşı ile aynı yapımda başrolde bulunuyor. Bir süredir televizyonda da yer almayan Büşra Develi için Akıncı dizisi bir hayli önem taşımakta. Atv’de yayınlanacak olan dizi öncesi oyuncunun hayranları merakla bekliyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla göz dolduran Büşra Develi, fit haliyle göz kamaştırıyor. Oyuncu bu sefer seksi bir poz verdi ve takipçileri de bu haline binlerce beğenide bulundu.

Büşra Develi seksi pozuyla akılları aldı! Didem Balçın ve Mine Tugay tarzlarıyla beğeni topladı! 9

Ünlü oyuncu Didem Balçın, Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakteri ile ekranda yer almaya devam ediyor. Dizinin ikinci sezonunda da bulunan Balçın, ekip ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Zaman zaman instagram’dan farklı hallerini de yayınlayan oyuncu, yeni tarzıyla göz doldurdu. Oyuncu, şu paylaşımı yaptı:

“Kafamda ki aşırı güzel biliyorum. Lütfen ısrar etmeyin. @mucuuuu yaptı ben taktım Geçen yazdan #mücellamertbydidembalçın #kirazmevsimi koleksiyonu.”

Büşra Develi seksi pozuyla akılları aldı! Didem Balçın ve Mine Tugay tarzlarıyla beğeni topladı! 10

Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinin ardından Mine Tugay’dan yeni bir proje haberi gelmedi. Şeniz gibi kötü bir kadın karakterine hayat vermesine rağmen, sosyal medyada hayranlarının toz kondurmadığı Mine Tugay, 3.2 milyon instagram takipçisine sahip. Hızla hayran kitlesini artıran oyuncu, en iyi yaş alan isimler arasında gösteriliyor. Mine Tugay, zaman zaman günlük halini de paylaşıyor. Oyuncu, bahçe tarzı ile yine göz doldurdu.

Büşra Develi seksi pozuyla akılları aldı! Didem Balçın ve Mine Tugay tarzlarıyla beğeni topladı! 11