Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinde başrol Esra Bilgiç ayrıldı mı, yoksa devam mı ediyor?

Ramo dizisinde başrol Esra Bilgiç ayrıldı mı, yoksa devam mı ediyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin sevilen dizilerinden Ramo’da Murat Yıldırım ile birlikte başrolde yer alan Esra Bilgiç’in akıbetini hayranlar çok merak etti. 30. bölümün finalinde vurularak ağır şekilde yaralanan Sibel karakterine ne olacağı merakı 31. bölümün sürükleyici konusuydu…

Sibel’in ölüm kalım mücadelesinde bazı izleyiciler karakterin öldüğünü bile düşündü. Ancak bunlar heyecanı artırmaya yönelik yapılan kurgusal oyunlardı. Esra Bilgiç’in diziden ayrılma ihtimalini bile kabullenemeyen dizi hayranları, sosyal medyada da birçok mesaj paylaştı.

Ramo dizisinde Esra Bilgiç’in canlandırdığı Sibel karakterinin durumu bölüm boyunca çok merak edildi ve her sahnesi de duygu yüklüydü. En mutlu anında vurulan Sibel’e ne olacağının heyecanını yaşayan dizi hayranları, bir hayli gerilimli anlar yaşadı.

Hastanede ölüm kalım savaşı veren Sibel karakteri yaşanan acılı ve duygusal sahnelerin ardından gözlerini açtı ve herkes çok sevinmişti. Ancak bu durum uzun sürmedi…

Oyuncuların performansı ise bir harikaydı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’e sosyal medyada övgü üstüne övgü yapıldı. Karakterlerin duygularını izleyicilere geçirmeyi başaran ikili, başrol olmanın hakkını da verdi.

Ancak hemşire kılığındaki kişi Sibel’i önce bayılttı, sonra da odada büyük bir patlama yaşandı. Dizi hayranları da büyük bir şok yaşadı.

Sibel Kaya’nın mezarı başında ağlayan Ramo’nun hali ise dizi hayranlarını bir hayli üzdü. Herkes merakla Sibel gerçekten öldü mü? diye birbirine sordu. Senariste tepki gösteren Ramo hayranları, “Sevenleri bi kavuşturmadınız” diye sitemde bulundu.

“Biz böyle bir sonu hak edecek ne yaptık” diye sitemde bulunan dizi hayranları Sibel karakterinin öldüğünü düşündü. Esra Bilgiç’e “Diziden ayrılma, Ramo sensiz olmaz” diye yorum bırakan birçok kişi var.

Esra Bilgiç’in sosyal medya hesaplarını takip edenler de bir veda mesajı bekledi ama gelmedi. Dizi hayranları Sibel karakterinin devam edip etmeyeceğini çok merak ediyor.

Sibel konusunda bir ters köşe yaşanmasını bekleyen Ramo hayranları, Esra Bilgiç’in ayrıldığına inanmak istemiyor. Bakalım neler olacak, karakterin durumu 32. bölümde netleşecektir.