Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinde başrol oyuncusu ayrılacak mı?

Ramo dizisinde başrol oyuncusu ayrılacak mı?

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen 31. bölüm tanıtımı yayınlandı. Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Ramo, iyi reytingler elde ederek yolunda emin adımlarla ilerliyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisi de başarılı performansları ile göz doldurmaya devam ediyor. Dizinin bir önceki bölümünde vurularak yaralanan Esra Bilgiç’in canlandırdığı Sibel karakterinin diziye veda edip etmeyeceği konusu bu bölümde ortaya çıkacak.

Peki 31. yeni bölümde neler yaşanacak? Ramo ve Nehir’in karşı karşıya geldiği anların dikkat çektiği tanıtımda Ramo’nun Nehir’e verdiği sözün ne olduğu büyük merak uyandırıyor. Ramo ve Sibel’in düğününe yapılan baskın birçok insanın ölümüne neden olmuştur. Sibel ağır yaralıdır ve hayatının kurtulması Nehir’e bağlıdır. Nehir, Sibel’in hayatı karşılığında Ramo’dan çok ağır bir bedel ödemesini ister.

Diğer yandan Ramo, düğüne saldıranların Korkut’un adamları olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşebilmek için Mazhar’dan masayı toplamasını ister. Ramo, Korkut’un en ağır şekilde cezalandırılmasını isterken Korkut’un elinde de Ramo’yu bitirecek büyük bir koz vardır. Ramo, hiç bu kadar zor durumda kalmamıştır.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!