Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde herkesi sinir ediyor ama, çok da başarılı oluyor!

Sadakatsiz dizisinde herkesi sinir ediyor ama, çok da başarılı oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin dün akşam 16.bölümü ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler var.

10 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 17. yeni bölümde Derin, Ali’ye karşı sınırı aşıyor! Ali karakterine hayat veren çocuk oyuncu Alp Akar da adeta oyunculuğunu ne kadar çok geliştirdiğini sergileyecek. Dizi hayranlarının Ali karakterine sinir olmasının altında yatan en önemli neden genç oyuncunun çok başarılı işler yapması…

Sadakatsiz dizisinin 17. yeni bölümünde Derin karakterinin yaptıkları da izleyicileri deli edecek. Asya’nın bir kez daha kazandığı bir yarışı göreceksiniz. Ali, sonunda Derin gerçeğini anlayacak ve annesine dönmek isteyecek.

Yemek masasında Ali, Derin’in beklemediği bir tepki verince Derin çıldırıyor! Ali’ye karşı sert bir şekilde neden böyle yaptığını soruyor ancak Ali’yi oldukça korkutuyor. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor. Asya oğluna yapılanları duyunca ne yapacak?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!