Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde her şey sil baştan! Murat Yıldırım çok ama çok iddialı

Ramo dizisinde her şey sil baştan! Murat Yıldırım çok ama çok iddialı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i buluşturan Ramo dizisinin ilk sezonu koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok dizi gibi yarım kaldı. Ancak dizinin yeni sezonu bambaşka bir heyecan dalgası ile geliyor.

Ayrılan ve yeni gelen oyuncular, hikayede yaşanan değişiklikler, aksiyonun bol olması, Adana’daki defterin kapanması artık İstanbul günlerinin başlaması Ramo dizisinin bambaşka bir şekilde geri döneceğini anlatıyor.

Eylül ayında yayınlanmaya başlanacak olan ikinci sezonun yine iddialı olacağını belirtebiliriz. Özellikle ikinci sezon fragmanındaki sert sahneler, aksiyonun bol olması ve ihanetin de etkisinin artmasıyla Ramo dizisinde yeni bir dönem yaşanacak.

Murat Yıldırım da dizide başarı için tüm şartların müsayit olduğunu düşünüyor. Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan ünlü oyuncu, 16 yıldır ekranda olmanın nasıl bir yük getirdiği sorusuna yanıt verirken diziden de umutlu olduğunun mesajını verdi:

“Daha önce yaptığım işlerin üstüne koyma zorunluluğunun verdiği stresi kaldıramadığım anları hatırlıyorum. Şimdilerde yaptığımın daha iyisini yapmanın ciddiyeti yine var. Bunun için önce iyi senaryo, sonra enerjisi güzel bir ortama ihtiyacım var. Bu şartlar şu an dizimiz ‘Ramo’da mevcut.”

Ramo’ya konsantre olmuş durumdayım. Geçen yılın çok üstünde olacak. Kolay kolay söylemem ama gerçekten izleyiciyi iyi bir sezon bekliyor.”